ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΕ ΚΟΚ

0

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (8/12) σύσκεψη στα γραφεία της ΚΟΚ μεταξύ των προέδρων των σωματείων της Α’ Κατηγορίας Ανδρών και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Ο πρόεδρος της ΚΟΚ, κ. Λούης Δημητρίου, ανέφερε στους προέδρους των ομάδων πως η Ομοσπονδία αφουγκράζεται την ανησυχία τους και ότι θα είναι στο πλευρό τους, παρουσιάζοντας τις ενέργειες που γίνονται ώστε να βρεθούν οι λύσεις και να διορθωθούν τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν μέχρι σήμερα με την διαιτησία. Παράλληλα, έγινε ενημέρωση στα σωματεία αναφορικά με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις τις νέας περιόδου.

Οι πρόεδροι και εκπρόσωποι των σωματείων μετέφεραν τους προβληματισμούς τους σχετικά με το επίπεδο διαιτησίας στα μέχρι στιγμής παιχνίδια που έγιναν στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας «Τάσος Μητσόπουλος», καθώς και την θέση των σωματείων τους για το θέμα.

Τις επόμενες ημέρες οι θέσεις και εισηγήσεις των σωματείων θα εξεταστούν από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας και την Επιτροπή Διαιτησίας, ώστε να βρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις, στο συγκεκριμένο θέμα.

Coffee House