“ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΩΝ” (VIDEO)

0

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Χριστουγεννιάτικο Παγκύπριο Τουρνουά Κλιμακίων, το οποίο πραγματοποιήθηκε το διήμερο 28 και 29 Δεκεμβρίου, στο Πολυπροπονητήριο «Ευάγγελος Φλωράκης» στη Λευκωσία.

Το παρών τους στο τουρνουά έδωσαν τα προεθνικά κλιμάκια για τις κατηγορίες Κ14, Κ16 και Κ18 των Ανδρών όπως και Κ14 και Κ16 των Γυναικών, ενώ συμμετείχαν και οι Εθνικές ομάδες της Κύπρου Κ16 Ανδρών και Γυναικών.

Ο πρόεδρος των Εθνικών ομάδων, κ. Χάρης Νικολάου, μίλησε στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, αναφέροντας ότι: «Είναι το πρώτο τουρνουά της χρονιάς. Έχουν καλεστεί όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στα αναπτυξιακά κλιμάκια για την κάθε επαρχία, αγόρια και κορίτσια, και τα μηνύματα που παίρνουμε από τις προπονήσεις αυτές είναι πολύ ενθαρρυντικά».

Δηλώσεις παραχώρησε και ο Υπεύθυνος του Αναπτυξιακού Προγράμματος, κ. Μάριος Αργυρού: «Χαιρετίζω την προσπάθεια που γίνεται από την πλευρά της Ομοσπονδίας και του Εθνικού Αναπτυξιακού Προγράμματος, ώστε να κρατούν ενεργά τα παιδιά των ηλικιών από κάτω των 18 έως κάτω των 14 με αυτό το υπέροχο τουρνουά στο τέλος της χρονιάς.

Απ’ ότι φαίνεται η ελπίδα υπάρχει, ειδικά σε ηλικίες κάτω των 14 βλέπουμε παιδιά τα οποία είναι ικανά και μπορούν να δώσουν αυτά που χρειαζόμαστε στο Εθνικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα. Αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα και τις προπονήσεις που γίνονται στις επαρχίες τους, αλλά και στα παιχνίδια εδώ στο τουρνουά έχουν σωστή νοοτροπία και ικανότητα.

Είναι στο χέρι μας να τους δώσουμε πλέον αυτά που χρειάζονται. Από την πλευρά της Ομοσπονδίας έχουμε την αμέριστη στήριξη τους για να επιτύχουμε σε αυτό το σκοπό, και πιστεύω πως το 2015 κλείνει με τους καλύτερους οιωνούς, αφού έχουμε δει όλα τα παιδιά από τις ηλικίες κάτω των 18 έως και κάτω των 14, αφήνοντας μας μία γλυκιά γεύση ελπίδας για να βλέπουμε το μέλλον με καλύτερη προοπτική».

Πατήστε εδώ και εδώ για να δείτε τα δύο άλμπουν με φωτογραφίες από το Χριστουγεννιάτικο Παγκύπριο Τουρνουά Κλιμακίων.

Coffee House