ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: “Η ΟΜΑΔΑ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ”

0

Μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΚ επί της Σιγκάλ, στην οποία η ομάδα της Λάρνακας πέτυχε την πρώτη της Ευρωπαϊκή νίκη με 101-84, ο Παναγιώτης Τρισόκκας μίλησε στην κάμερα της Cytavision.

Μεταξύ άλλων ο πολύπειρος κύπριος καλαθοσφαιριστής αναφέρθηκε στην επιτυχία της ΑΕΚ, τη σημασία που είχε η νίκη επί της Σιγκάλ αλλά και το επόμενο κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην Αστάνα.

Για τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί της Σιγκάλ:
“Πιστεύω ότι θα έπρεπε να ήμασταν στο 3-0 μέχρι τώρα. Θέλω να είμαι ρεαλιστής, αν και χάσαμε τα δύο παιχνίδια στις λεπτομέρειες, πιστεύω ότι μπορούσαμε να νικήσουμε αυτά τα παιχνίδια. Τα χάσαμε από δικά μας λάθη. Ήρθε και το κακό παιχνίδι μετά με τον Κεραυνό στην συνέχεια. Εντούτοις όμως η ομάδα βρήκε τα πόδια της και βρίσκει σιγά σιγά τον δρόμο της. Εύχομαι αυτή η νίκη να μας βοηθήσει να τα πάμε πολύ καλύτερα στο μέλλον”.

Για το επόμενο παιχνίδι με την Αστάνα, που έχασε από την Ενέρτζια στην 3η αγωνιστική:
“Νομίζω ότι και ο αγώνας με την Σιγκάλ ήταν ζωής και θανάτου. Αν χάναμε, τότε θα τελείωναν όλα. Με την νίκη μας αναπτερώσαμε τις ελπίδες μας. Νομίζω ότι πρέπει πρώτα να κοιτάξουμε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα την Παρασκευή (13/11) και μετά θα δούμε και την Αστάνα”.

Για το γεγονός ότι η νίκη επί της Σιγκάλ είναι η πρώτη στην ιστορία της ΑΕΚ στην Ευρώπη:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που το πετύχαμε αυτό, όπως και το Σούπερ Καπ το οποίο κερδίσαμε, που ήταν ο πρώτος μου τίτλος με την ΑΕΚ. Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα, και για την πόλη της Λάρνακας γενικότερα, που υπάρχει η ΑΕΚ στην καλαθόσφαιρα και φέρνει επιτυχίες στην πόλη. Είναι πολύ σημαντικό. Η ΑΕΚ είναι πρωταγωνίστρια τα τελευταία πέντε χρόνια και με την διοίκηση του Ανδρέα Λευκαρίτη θα είναι και τα επόμενα χρόνια”.

Coffee House