15000 τεστ χρειάζονται για να ολοκληρωθεί η σεζόν του ΝΒΑ

0

Υπάρχει ένα ρεπορτάζ του Αντριάν Βοϊναρόφσκι ο οποίος αναφέρει ότι σε μελέτη που έγινε υπολογίσθηκε ότι χρειάζονται περίπου 15000 τεστ για να μπορέσει να ολοκληρωθεί η σεζόν του ΝΒΑ.

Τον τρόπο που θα μπορέσει να ξεκινήσει και πάλι η δράση στο ΝΒΑ αναζητούν οι υπεύθυνοι του πρωταθλήματος στις ΗΠΑ. Πολλά ρεπορτάζ από τα ΜΜΕ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού αναλύουν το πόσο δύσκολο είναι κάτι τέτοιο, τις σκέψεις που γίνονται για να φιλοξενηθούν όλοι οι εναπομείναντες αγώνες σε ένα γήπεδο και ποια μέτρα χρειάζονται να ληφθούν για να διασφαλιστεί η υγεία των αθλητών.

Σχετικό δημοσίευμα του ESPN υποστηρίζει ότι υπάρχουν άτομα στη Λίγκα που τονίζουν ότι αυτή την στιγμή είναι δύσκολο αλλά και καθόλου σωστό ηθικά να γίνονται τεστ σε ασυμπτωματικούς παίκτες και μέλη των ομάδων. Φυσικά λαμβάνοντας υπόψη ότι τα τεστ αυτά θα στερηθούν από άτομα που τα έχουν ανάγκη την στιγμή που τα κρούσματα του κορωνοϊού παραμένουν αρκετά.

Στο ίδιο θέμα υπάρχει ένα ρεπορτάζ του Αντριάν Βοϊναρόφσκι ο οποίος αναφέρει ότι σε μελέτη που έγινε υπολογίσθηκε ότι χρειάζονται περίπου 15000 τεστ για να μπορέσει να ολοκληρωθεί η σεζόν του ΝΒΑ, όποτε αυτό αποφασιστεί.

Την ίδια στιγμή εκτιμάται ότι από τις 8 Μαΐου θα μπορέσουν να αρχίσουν να γίνονται προπονήσεις σε κλειστό χώρο αλλά για γκρουπ μέχρι και τέσσερα άτομα και αυτό σε μεγάλες αποστάσεις αν είναι δυνατό και σε διαφορετικούς χώρους.

From Sport-fm.Gr

Coffee House