Ρέτζι Μίλερ: «Αν έβλεπα τον Τζόρνταν έξω, μάλλον θα του έδινα μπουνιά» (vid)

0

Ο Ρέτζι Μίλερ δήλωσε ότι σχεδόν υποχρεώθηκε να μιλήσει στο “The Last Dance” αφού δεν ήθελε να θυμηθεί τι έγινε, προσθέτοντας ότι αν έβλεπε τώρα τον Τζόρνταν μάλλον θα τον χτυπούσε!

Ο Ρέτζι Μίλερ δεν συμπαθούσε ιδιαίτερα τον Μάικλ Τζόρνταν όταν ήταν αντίπαλοι. Για αυτό εξάλλου ήταν και ένας εκ των πιο σκληρών αντιπάλων του, αφού δεν τον φοβόταν. Το ενδιαφέρον ωστόσο είναι ότι ακόμα και τώρα δεν τον συμπαθεί.

Με αφορμή το “The Last Dance”, ο Ρέτζι Μίλερ κλήθηκε να παραχωρήσει συνέντευξη, αφού είναι ένας από τους (πάρα) πολλούς ανθρώπους που μιλάνε στο ντοκιμαντέρ. Όπως φαίνεται ωστόσο δεν ήθελε ιδιαίτερα να το κάνει αυτό.

Ο θρύλος των Πέισερς για την ακρίβεια μάλλον θα προτιμούσε να… χτυπήσει τον Τζόρνταν, με τον οποίο συναντήθηκαν στα playoffs μόνο την σεζόν 1997/98, όταν οι Μπουλς απέκλεισαν με 4-3 τους Πέισερς στους Τελικούς της Ανατολής, στη μοναδική σειρά που οι “Ταύροι” έπαιξαν εφτά παιχνίδια. Και δεν δίστασε να τον παραδεχθεί.

“Αν τον έβλεπα κάπου, πιθανότατα θα ήθελα να του δώσω γροθιά. Δεν ξέρω τι θα έκανα, αλήθεια. Περάσαμε πολλααααα πράγματα τότε, τον μισούσα. Είναι ο καλύτερος, αλλά δεν άντεχα” δήλωσε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει: “Πονάει, επειδή πιστεύω ότι την σεζόν 1997/98 ήμασταν καλύτερη ομάδα. Δεν είναι ότι τον μισούσα. Απλώς συνέβαινε. Δε μου αρέσει να πω τι λέγαμε στο γήπεδο. Είπε πολλά και είπα πολλά, τα οποία ίσως μετανιώνω, αλλά ήθελα να νικήσω. Είπαμε πολύ σκληρά πράγματα τότε και δεν πειράζει”.

Ο θρύλος των Πέισερς τόνισε κάποια άλλη στιγμή ότι δεν σκόπευε να δει αμέσως τα δύο πρώτα επεισόδια, αλλά έπρεπε να το κάνει λόγω της συνέντευξης: “Το παρακολούθησα. Απρόθυμα. Θα πω αυτό: Αν δεν παραχωρούσα αυτή την συνέντευξη μάλλον θα το έβλεπα αργότερα, όχι την ίδια νύχτα. Δεν θέλω να λέει ο κόσμος ‘γιατί είναι hater”; Δεν τον μισώ. Απλώς το έκανα από σεβασμό, επειδή εμάς που μας κάλεσαν να μιλήσουμε είχαμε αντιμετωπίσει τους Μπουλς την δεκαετία του 90’. Το ζήσαμε. Το έζησα”.

Αυτό που είχε ενδιαφέρον ωστόσο είναι ότι ο Μίλερ είπε ότι λίγο-πολύ υποχρεώθηκε να μιλήσει στο ντοκιμαντέρ: “Μίλησα απρόθυμα. Προσπάθησα να το αποφύγω. Δεν ήθελα. Είχα όλους από την λίγκα και από την εταιρία παραγωγής να μου λένε ότι ήθελαν να συμμετάσχω και εγώ έλεγα ‘όχι, όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι, όχι, όχι, φύγετε. Όχι, δεν χρειάζεται να είμαι μέρος αυτού’. Μετά όμως το σκέφτηκα και είπα ότι ίσως όλο αυτό να είναι ένα τρόπος να ξεπεράσω ό,τι έγινε, αν μιλήσω για αυτό”.

Ο Μίλερ μάλιστα πρόσθεσε με νόημα στην συνέχεια: “Δεν θέλω να πιστεύει ο κόσμος ότι είχαμε κάποια μεγάλη κόντρα. Για να έχεις κόντρα πρέπει να βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με κάποιον. Εγώ δεν βρισκόμουν στο ίδιο επίπεδο με τον Τζόρνταν, εντάξει; Λάτρευα όμως τις μονομαχίες μας. Ξέρω πολλούς παίκτες που απλώς υποκλίνονταν σε αυτόν, αλλά εγώ δεν ήμουν έτσι. Δεν ήταν στην φύση μου. Ίσως έπρεπε να το κάνω. Σίγουρα πάντως ήταν καλό που μίλησα για αυτό, γιατί βοήθησα τον εαυτό μου να προχωρήσει”.

Κλείνοντας, ο Μίλερ είπε κάτι ακόμα:  “Κοίτα φίλε. Τον αγαπάω τον Τζόρνταν. Μόνο αγάπη έχω για αυτόν. Απλώς παίζαμε και οι δύο σούτινγκ γκαρντ και ήμασταν αντίπαλοι, σπρωχνόμασταν, χτυπούσε ο ένας τον άλλο και έβριζε ο ένας τον άλλο”.

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη του Μίλερ:

 

Πηγή: sport24.gr

Coffee House