Η υποψηφιότητα-έκπληξη για την προεδρία της ΕΟΚ και ο Ουάιτ για Παναθηναϊκό

0

Το Slam Dunk επιστρέφει με αποκάλυψη για το όνομα – έκπληξη σχετικά με την προεδρία της ΕΟΚ και καταγράφει τα δεδομένα στην υπόθεση για Άαρον Ουάιτ και Παναθηναϊκό.

* Ποιος θα βγει στις εκλογές της ΕΟΚ; Ο Φασούλας ή ο Λιόλιος; Αυτή είναι η πιο συχνή ερώτηση που μπορεί να ακούσει κάποιος στα μπασκετικά στέκια. Ύστερα από δεκαετίες ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν θα είναι υποψήφιος, αν δεν υπάρξει δραματική αλλαγή.

* Επειδή, όμως, οι εκλογές είναι προσδιορισμένες κοντά στον Οκτώβριο, θα πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πόσοι υποψήφιοι ακόμα μπορεί να βρεθούν. Όπως, επίσης και πότε θα βρεθούν. Διότι, μπορεί να έρθει ένα άλογο από το κάγκελο, που λένε και στον ιππόδρομο και να κάνει την έκπληξη, είτε την τελευταία στιγμή, είτε τώρα.

* Η πληροφορία, λοιπόν, που φέρνει σήμερα στο φως το «Slam Dunk» λέει ότι έχει μπει στην τελική ευθεία και τρίτη υποψηφιότητα. Κι αυτή προέρχεται από έναν τελείως διαφορετικό χώρο, από αυτόν του Λιόλιου και του Φασούλα. Για την ακρίβεια, είναι κάπου ανάμεσά τους. Ποιος είναι αυτός, ο οποίος μεταφέρει τις προτάσεις από τους προέδρους στους αθλητές; Ο ατζέντης.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA

 

Coffee House