2019: Η ΜΥΘΙΚΗ ανατροπή του CB στον περσινό τελικό του Ερασιτεχνικού (vid)

0

Θυμηθείτε τι έγινε στον συναρπαστικό περσινό τελικό του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος Λευκωσίας που ολοκληρώθηκε με ανατροπή και νίκη της ομάδας του CB Αχιλλέα!

Image

Το 2019 μας έφερε και τίτλο εντός του παρκέ. Συγκεκριμένα η ομάδα του CB Αχιλλέα, που ήταν αήττητη στα Play Offs, πέτυχε μια απίθανη ανατροπή και κατάφερε να κερδίσει στον μεγάλο τελικό την κάτοχο του τίτλου Pn99 κατακτώντας το τρόπαιο.

Αν και έχανε με διαφορά δέκα πόντων τρία λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα, ο CB Αχιλλέας πέτυχε με «όπλο» την εμπειρία του και τον εκπληκτικό MVP Κωνσταντίνο Θεοχαρίδη να γυρίσει το ματς και να σηκώσει το πιο γλυκό πρωτάθλημα! Σε αυτό το διάστημα ο Θεοχαρίδης πήρε την ομάδα στις πλάτες του σκοράροντας οκτώ πόντους με ένα καθοριστικό τρίποντο, ενώ παράλληλα είχε 2/2 βολές, 2 επιθετικά ριμπάουντ και μια μαγική ασίστ.

Μεγάλη απόδοση του Γιώργου Αναστασιάδη με 21 πόντους και του “Gatso” ο οποίος σκόραρε 14 πόντους και και άρπαξε 12 ριμπάουντ. Ακόμη και χωρίς τον προπονητή τους Παναγιώτη Γιαννά στα τελευταία πέντε λεπτά του παιχνιδιού η ομάδα κατάφερε να κερδίσει και να γιορτάσουν μέχρι τις πρωινές ώρες.

Ο Ιανουάριος ήρθε και στο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα η αγωνία κορυφώνεται. Γι’ αυτό και είπαμε να θυμηθούμε το τι έγινε στον περσινό μεγάλο τελικό.

Δείτε το βίντεο πατώντας ΕΔΩ

Coffee House