ΑΕΛ: Οι αμαρτίες του παρελθόντος και η απέλπιδα προσπάθεια

0
ΑΕΛ

Η ΑΕΛ κουβαλάει ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία, ωστόσο οι… αμαρτίες του παρελθόντος αποτελούν τη Δαμόκλειο Σπάθη στις συντονισμένες προσπάθειες για “αναγέννηση”. Ποια δεδομένα υπάρχουν αυτή τη στιγμή;

Blue Island
 

Τα χρέη είναι σημαντικά. Όπως σας έχουμε αποκαλύψει εδώ και περίπου δύο μήνες, οι διοικούντες το σωματείο, βλέποντας πως η άνοδος ήταν προ των πυλών, ξεκίνησαν τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν, με βασικό γνώμονα το πώς θα απαλλαχθούν από τα προβλήματα που… κληρονόμησαν.

To cyprusbasket.net είναι σε θέση να γνωρίζει πως το πρόβλημα με τη FIBA και το εμπάργκο διεθνών μεταγραφών επί του παρόντος είναι πάρα πολύ δύσκολο να λυθεί. Βέβαια, αυτό δεν θα λέγαμε πως είναι καταστροφικό, καθώς οι Λεμεσιανοί θα μπορούν να αποκτήσουν παίκτες για τους οποίους δεν χρειάζεται letter of clearance, παίζοντας στην Κύπρο.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή χρειάζονται πάνω από 100.000 ευρώ για να διευθετηθούν τρέχουσες εκκρεμότητες, πλην του μπάτζετ της νέας σεζόν. Το μεγάλο όπλο του Πέτρου Αντωνίου είναι πως διαθέτει έναν καλό κορμό παικτών, οι οποίοι πάνω απ’ όλα αγαπάνε την ομάδα και “ματώνουν” για τη φανέλα της.

Η επάνοδος στα μεγάλα σαλόνια αποτελεί μεγάλη πρόκληση. Οι διαβουλεύσεις είναι διαρκείς. Μένει να δούμε ποιες θα είναι οι οριστικές εξελίξεις. Οι διοικούντες αναζητούν χείρα βοηθείας από χορηγούς και άτομα που είναι δεμένοι με την ΑΕΛ και θα εξαντλήσουν κάθε περιθώριο να την κάνουν ξανά στο μέλλον βασίλισσα της κυπριακής καλαθόσφαιρας.

Stay tuned…

Star Balm