Αφήνουν ελεύθερο τον άνθρωπο που δολοφόνησε τον πατέρα του Μάικλ Τζόρνταν!

0

Όπως αναφέρουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο ένας εκ των δύο ανδρών που καταδικάστηκε με ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του πατέρα του Μάικλ Τζόρνταν, ίσως και να αφεθεί ελεύθερος τις επόμενες ημέρες.

 

Σύμφωνα με το WECT News, ο Λάρι Ντέμερι, ο οποίος εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης, ενδέχεται να αφεθεί ελεύθερος!

Συγκεκριμένα η Επιτροπή Εποπτείας της Νέας Υόρκης και η Επιτροπή Παρέμβασης, δηλώνουν ότι εξετάζουν το ενδεχόμενο χορήγησης απαλλαγής στον Ντέμερι, μέσω του Προγράμματος για καλή διαγωγή κατά τη διάρκεια της φυλάκισής του.

Ο Ντέμερι καταδικάστηκε σε ισόβια αφού παραδέχτηκε την ενοχή του για δολοφονία, ένοπλη ληστεία και συνωμοσία. Ο Τζέιμς Τζόρνταν σκοτώθηκε στις 23 Ιουλίου 1993, ενώ κοιμόταν στο αυτοκίνητό του κατά μήκος της εθνικής οδού 74 κοντά στο Λάμπερτον. Το σώμα του βρέθηκε σε βαλτώδη περιοχή 10 μέρες αργότερα.

Ο Ντέμερι και ο συνεργός του, Ντάνιελ Γκριν συνελήφθησαν για τη δολοφονία ενώ κατηγορούσαν ο ένας τον άλλον όσον αφορά το ποιος είχε πατήσει τη σκανδάλη. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, συζητείται η απαλλαγή του Ντέμερι ώστε να αφεθεί ελεύθερος και να πάρει μέρος σε ένα σχολικό και επαγγελματικό πρόγραμμα.

Green Bungalow