Αυτή είναι η σέξι Τάνια Ζιβάνοβιτς της ΑΕΛ! (pics)

0

Η Μπιγιάνα Παβίσεβιτς αποτελεί εδώ και λίγο καιρό παρελθόν από την C2S ΑΕΛ, που βρήκε τελικά τη διάδοχό της στο πρόσωπο της Τάνια Ζιβάνοβιτς, κάτι που διαβάσατε πρώτα μέσω του Cyprusbasket.net.

 

Η 26άχρονη Σέρβα αποτελεί την εκλεκτή της Κάλιας Παπαδοπούλου και αποτέλεσε ό,τι καλύτερο μπορούσε να βρεθεί αυτή τη στιγμή στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς οι καλές ψηλές στην Ευρώπη σπανίζουν και το κυπριακό πρωτάθλημα δεν αποτελεί και τον πιο “ελκυστικό” προορισμό.

Γεννημένη στο Κράλιεβο στις 6 Αυγούστου του 1990, η δυναμική παίκτρια έκανε τα πρώτα της μπασκετικά βήματα στην ομάδα του τόπου της, όπου έπαιξε στη γυναικεία ομάδα από τα 15 μέχρι τα 19 της και στη συνέχεια μετακόμισε στην Kovin, για να ακολουθήσουν οι νέες… προκλήσεις σε Voždovac, Vrbas Medela και Šumadija Kragujevac, πριν επιστρέψει το 2015 στην Kraljevo. Ακολούθησε η ισπανική… περιπέτεια σε Grupo EM Leganés και ADBA Avilés, πριν παίξει ξανά στην Kraljevo και πλέον είναι κάτοικος Λεμεσού.

Είναι διεθνής με τις εθνικές Κ16, Κ18 και Κ20 της Σερβίας, καθώς και με τη Μεσογειακή Ομάδα της χώρας της, μετρώντας αρκετές προσωπικές και ομαδικές διακρίσεις. Η ποιότητα στο παιχνίδι της θα δώσει το κάτι παραπάνω στη φροντ λάιν της “βασίλισσας”, ενώ όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες της, η μορφή της παραπέμπει σε μοντέλο, όντας πραγματικά εντυπωσιακή!

Δείτε τες όλες:

Green Bungalow