Αήττητοι και απτόητοι στα πλέι οφ οι Blue Cats!

0

Το δικό τους… όνειρο ζουν οι Blue Cats, οι οποίοι παρότι διανύουν μόλις τη δεύτερη σεζόν ύπαρξής τους, κάνουν θραύση με την πορεία τους και σαρώνουν τα πάντα στο διάβα τους!

Blue Island
 

Η παρέα από τον Άγιο Δομέτιο αποτελεί το ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στη Β’ κατηγορία του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος Λευκωσίας, ολοκληρώνοντας την κανονική περίοδο με 10 νίκες, σε ισάριθμα παιχνίδια.

Η τελευταία παράσταση πριν τα πλέι οφ ήταν επιβλητική, ακριβώς όπως και οι προηγούμενες, με το τελικό 67-44 επί της Τράπεζας Κύπρου να είναι απόλυτα δίκαιο.

Ο πλουραλισμός σε όλους τους τομείς ήταν ξανά σήμα κατατεθέν για το σύνολο του Δολώρου Καπαρτή, ο οποίος είδε τέσσερις παίκτες του να έχουν double-figure πόντων…

Ο Ηλίας Λαμπράκης έκανε τη διαφορά με 15 πόντους, ενώ ο Γιώργος Φραγκέσκου τον ακολούθησε όντας καταλυτικός στη δεύτερη περίοδο που υπήρχε μικρή διαφορά, σημειώνοντας σε αυτό το διάστημα τους 12 από τους 14 πόντους του.

Σπουδαία απόδοση είχαν επίσης ο αρχηγός, Χρίστος Φιλίππου και ο δυναμικός κοντά στο καλάθι, Δημήτρης Ιωάννου με 13 και 12 πόντους, αντίστοιχα, χωρίς να υστερήσει κάποιος από τους υπόλοιπους.

Δεκάλεπτα: 15-9, 35-29, 55-40, 67-44

Ύδρα Ασφαλιστική Blue Cats (Δολώρος Καπαρτής): Ηλίας Λαμπράκης 15, Γιώργος Φραγκέσκου 14 (1), Χρίστος Φιλίππου 13 (2), Δημήτρης Ιωάννου 12, Γιώργος Αχιλλέως 7 (1), Μιχάλης Κέλλας 4, Βίνι Χαραλαμπίδης 2, Στέλιος Στυλιανού, Άγγελος Πελαγίας, Χρίστος Διονυσίου, Ηρόδοτος Μιλτιάδους.

Star Balm