Άκος Κυριακίδης: «Θωρηκτό» με… δαγκάνες!

0

Ίσως να πρόκειται για έναν σπάνιο συνδυασμό! Αλλά ο Άκος Κυριακίδης κατάφερνε να το συνδυάζει μέσα στο γήπεδο και ενώ, έξω από αυτό, ήταν και είναι (φυσικά) ένα ήμερο παιδί, έτοιμο να προσφέρει βοήθεια ακόμα και εκεί, που δεν θα του ζητηθεί!

Blue Island
 

Μέσα στο γήπεδο όμως, δεν… καταλάβαινε τίποτα! Προσωπικά, είναι από τους πιο δυναμικούς παίκτες που έχω συναντήσει καθώς, όποια και να ήταν η αποστολή που θα του ανέθετε ο εκάστοτε προπονητής του, δεν το… σκεφτόταν δεύτερη φορά!

Ήταν θωρηκτό επειδή…

Δικαίως είχε χαρακτηρισθεί ως θωρηκτό ο Άκος Κυριακίδης! Διότι ο δυναμισμός που τον διέκρινε, χάριν στο εκτόπισμα του… εν ολίγοις του έδινε την ικανότητα, να «σαρώνει τα πάντα» στο πέρασμα του!

Δε νομίζω να υπάρχει αντίπαλος που να… ξέχασε τα μαρκαρίσματα του Άκου Κυριακίδη!

Είχε «δαγκάνες» επειδή…

Επειδή είναι αδύνατον να βρούμε τον… Ρόι Τάρπλεϊ να τον ρωτήσουμε για τα όσα είχε… υποφέρει σε ένα παιχνίδι στη Λεμεσό, όπου ο ΑΠΟΕΛ πέρασε νικηφόρα, καθώς για να καταφέρει να αντιμωπίσει τον περίφημο Αμερικανό, ο Άκος κάποια στιγμή επιστράτευσε και τα… δόντια του!

Ζεϊμπέκικο μετά… κάμψεων!

Σε ένα παιχνίδι της ΑΕΛ με τον ΠΑΟ Λεμεσού είχε βάλει ένα τρίποντο και ακόμα ούτε και ο… ίδιος δεν κατάλαβε τι κίνηση είχε κάνει για να το βάλει! Πάντως, ήταν μια κίνηση που θύμισε… ζεϊμπέκικο!

Σε ένα άλλο παιχνίδι ανάμεσα στις ίδιες ομάδες, μετά το τέλος, έκανε διαγωνισμό κάμψεων, με τον προπονητή του Μάριο Θρασυβουλίδη, που δεν κατάφερε να ανταγωνισθεί τον Άκο!

Star Balm