Αλέξης Λιάτσος: Απλά… αυθεντικό ταλέντο!

0

Ήταν από τα πιο αυθεντικά ταλέντα που έχω συναντήσει στη σταδιοδρομία μου! Ο Αλέξης Λιάτσος (στη φωτογραφία με το 4), ήταν ένας καλαθοσφαιριστής, πάνω στον οποίο δεν μπορούσες να διακρίνεις, αν το μεγάλο του προσόν ήταν η άμυνα ή η επίθεση!

 

Διότι και στις δυο πλευρές του γηπέδου, ήταν απίστευτα αποτελεσματικός, αποτελώντας μιαν σπουδαιότατη λύση για τον προπονητή του, που ήξερε ότι από τη στιγμή που θα τον έβαζε στον αγωνιστικό χώρο, ο Αλέξης Λιάτσος, θα έδινε αυτό που μπορούσε (επαναλαμβάνω και στις δυο πλευρές)!

Είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τον Απόλλωνα, αλλά η ΑΕΛ, της «χρυσής εποχής», έσπευσε να τον αποκτήσει και πάνω του, να στηρίξει πάρα πολλά, για να κρατήσει την τότε… μονοκρατορία της!

Το ταλέντο του, ήταν αυτό που του «πρόσφερε» και μια θέση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, όπου επίσης είχε αποτελέσει μιαν πολύτιμη επιλογή.

Όσον αφορά δε κάποια άλλα στοιχεία, ο Αλέξης Λιάτσος, ήξερε και πως να διατηρείτο σε άριστη φυσική, αλλά και σωματική κατάσταση!

Ήταν ένας πολύ αθλητικός καλαθοσφαιριστής, που διακρινόταν για την απίστευτη του ευελιξία!

Ποιο όμως ήταν το σημαντικότερο για αυτό το παιδί;

Η παιδία του! Ήταν πάντα, ένας προσγειωμένος χαρακτήρας που ήξερε να σέβεται και να εκτιμά και αυτός ήταν ο λόγος, που μέσα από το πέρασμα του, άφησε μιαν πλούσια παρακαταθήκη και παραδειγματισμό για την επόμενη γενιά!

Green Bungalow