Άλλη μια χρονιά με Ορεινό το ΑΠΟΕΛ

0

Το Σωματείο ΑΠΟΕΛ και το φυσικοθεραπευτικό κέντρο του Ντέμη Ορεινού συνεχίζουν την συνεργασία τους.

 

Η ανακοίνωση

Το σωματείο ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με το φυσικοθεραπευτικό κέντρο του Ντέμη Ορεινού. Ο Ντέμης Ορεινός και το κέντρο φυσιοθεραπείας του προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σωματείο ΑΠΟΕΛ απο το 2008.

Φέτος το κέντρο του κ. Ορεινού θα είναι υπεύθυνο για την αποκατάσταση και τις καθημερινές ανάγκες των τμημάτων πετόσφαιρας και καλαθόσφαιρας.

Άξιον αναφοράς και το γεγονός πως ο κ. Ορεινός νυχθημερόν βρίσκεται ανα πάσα στιγμή κοντά στις ομάδες, ενώ πολλές φορές ανιδοτελώς προσφέρει και επιπλεόν βοήθειες όπου τα τμήματα το χρειάζονται.

Ο αντιπρόεδρος του σωματείου κ. Ζήνωνας Σεβέρης δήλωσε: «Με τον Ντέμη πέρα απο τη συνεργασία ετών στον ΑΠΟΕΛ είμαστε και φίλοι και γνωρίζω απο πρώτο χέρι το τρόπο που δουλεύει και αυτός αλλα και το επίπεδο του κέντρου του. Είναι απο τα κορυφαία φυσιοθεραπευτήρια στη Κύπρο και είναι πραγματικά υψίστης σημασίας μια ομάδα να έχει πίσω της ένα δυνατό τιμ στο τομέα της αποκατάστασης των αθλητών. Επίσης ευχαριστούμε τον Ντέμη για το γεγονός πως ανα πάσα στιγμή είναι στη πρίζα και στη διαθέση των ομάδων μας, πολλές φορές με προσωπικές του θυσίες για το καλό και μόνον του ΑΠΟΕΛ»

Εκ μέρους του φυσιοθεραπευτικού κέντρου, ο κ. Ντέμης Ορεινός δήλωσε: « “Εκ μέρους του Κέντρου Φυσιοθεραπείας ευχαριστούμε τον ΑΠΟΕΛ για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην ομάδα μας για άλλη μια χρονιά και υποσχόμαστε ότι το Κέντρο Φυσιοθεραπείας μας θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του με την ύψιστη αίσθηση ευθύνης  και επαγγελματισμου τόσο για την αποκατάσταση όσο και για τις καθημερινές ανάγκες των τμημάτων πετόσφαιρας και καλαθόσφαιρας. Από το 2008 έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία με τον ΑΠΟΕΛ και η ομάδα μας θα βρίσκεται, όπως πάντα, στο πλευρό των παικτών ανά πάσα στιγμή”

Star Balm