Αλλοπρόσαλλων αποφάσεων συνέχεια!

0

Σε επίσημες τοποθετήσεις τους τόσο ο πρόεδρος της ΚΟΚ, Ανδρέας Μουζουρίδης, όσο και ο τεχνικός διευθυντής, Άθως Αντωνίου, μας ανακοίνωσαν, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι τελειώνουν τα πρωταθλήματα U18 Ανδρών και Γυναικών.

 

Συνεχίζοντας τον παραλογισμό, άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο τα πρωταθλήματα U10, U12 U14 και U16 όπως ολοκληρωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο. Κύριοι, λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει. Δεδομένου ότι σταμάτησε το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών γίνεται πλέον αντιληπτό ότι ο μόνος λόγος που έγινε αυτό ήταν τα χρήματα.

Συνεχίζοντας όμως τον παραλογισμό, σταματήσατε τα πρωταθλήματα που αναφέραμε πιο πάνω αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο και τα παιδιά στο… περίμενε ώστε να ολοκληρωθεί η χρονιά όταν η Πανδημία το επιτρέψει.

Είναι επιεικώς απαράδεκτο και ρατσιστικό να διαλέγετε ποια πρωταθλήματα συνεχίζονται και ποια όχι αφού όλα είναι υπό την αιγίδα σας και άρα τα πάντα ισχύουν για όλους και για όλα. Μην ξεχνάτε με τους πρόχειρους όπως φαίνεται, υπολογισμούς σας ότι έρχεται καλοκαίρι και η 9η Ιουνίου, όταν θα μπούνε τα παιδιά στα κλειστά, είναι μπροστά μας και πιθανότητα, δεν θα είναι με ελευθερία κινήσεων, όπως δηλαδή διεξάγεται ένας αγώνας (δηλαδή με όλες εκείνες τις απαιτούμενες επαφές). Αν υπάρχει ημερομηνία δεν γνωρίζετε πότε θα δικαιούνται την ομαδική προπόνηση με τους προηγούμενους κανόνες. Υπάρχει κάποια ημερομηνία και δεν το γνωρίζει κ΄κάνεις;

Λαμβάνοντας υπόψιν τα άθλια ανοιχτά γήπεδα που υπάρχουν με την απλή κοινή λογική, θα αντιλαμβάνεστε ότι αυτό είναι ανέφικτο να συμβεί τους επόμενους δύο μήνες τουλάχιστον.

ΥΓ: Ως εκ τούτου σοβαρευτείτε, μελετήστε όλα τα ενδεχόμενα, οι όποιες αποφάσεις σας να είναι ίδιες για όλους με γνώμονα πάντα το συμφέρον της κυπριακής καλαθόσφαιρας και όχι της κρυφής ατζέντας.

 

 

 

Green Bungalow