Η Άνα Πότσεκ μιλάει στο Cyprusbasket για τους τελικούς

0

Στα πλαίσια του αφιερώματος των τελικών του πρωταθλήματος γυναικών, το Cyprusbasket και ο Αντώνης Κατσαρός συνομίλησε με την MVP του τελικού Κυπέλλου, μια από τις κορυφαίες παίκτριες της ΑΕΛ και του πρωταθλήματός μας, την Άνα Πότσεκ!

 

 

Γειά σου Άνα και σε ευχαριστώ που μας παραχωρείς αυτή τη συνέντευξη. Οι τελικοί του πρωταθλήματος ξεκινούν το Σάββατο 26 Μαρτίου, όμως πριν πάμε εκεί, θα ήθελα να μας πεις ορισμένες κουβέντες για την κανονική σεζόν. Πως είδες τη διοργάνωση;

Στη Κύπρο το γυναικείο πρωτάθλημα έχει μόνο δύο ομάδες, την ΑΕΛ και τον Κεραυνό που συναγωνίζονται για τους τίτλους. Έχει και τις υπόλοιπες που δεν μπορώ να τις αποκαλέσω ομάδες. Ελπίζω να βελτιωθεί το πρωτάθλημα στη Κύπρο.

 

pocek1Χάσατε τα δύο παιχνίδια από τον Κεραυνό στην κανονική σεζόν, όμως ήταν δύο πολύ καλά παιχνίδια στα οποία ο νικητής αναδείχτηκε στις λεπτομέρειες…

Τα παιχνίδια εναντίων του Κεραυνού είναι δύσκολα και για τις δύο ομάδες γιατί είναι ισοδύναμες και έχουν ξένες παίκτριες με πολύ υψηλό επίπεδο και αυτό είναι πολύ σεβαστό.

 

Στη συνέχεια ήρθε ο Τελικός Κυπέλλου, όπου κατακτήσατε το τρόπαιο, έχοντας πολύ καλή απόδοση τόσο ως ομάδα όσο και σε ατομικό επίπεδο, καθώς κέρδισες τον τίτλο του MVP. Σχεδιάζεις να κερδίσεις τον αντίστοιχο τίτλο και στους τελικούς του πρωταθλήματος;

Πάντα δίνω τα μέγιστα των δυνατοτήτων μου, βάζοντας πάνω από όλα την ομάδα μου. Αν αυτό μου φέρει κάποιο ατομικό τρόπαιο θα με κάνει χαρούμενη. Αλλά πάνω από όλα είναι η ομάδα μου και οι συμπαίκτριές μου.

 

pocek2Τι πρέπει να κάνει η ΑΕΛ για να κερδίσει αυτόν τον τίτλο; Τι θεωρείς πιο σημαντικό για την ομάδα σου;

Γι αυτούς τους τελικούς θα πρέπει να κάνουμε ότι κάναμε σε όλη τη σεζόν: Να είμαστε μια μεγάλη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και να μείνουμε ενωμένες σε κάθε περίπτωση, να υποστηρίζουμε η μία την άλλη και φυσικά να παλέψουμε μέχρι το τέλος.

 

Είδαμε την ΑΕΛ να κερδίζει τα 3 παιχνίδια με τον Απόλλων, με μία νέα συμπαίκτρια, την Κάμπελ. Φαίνεται πως κερδίσατε σε δύναμη κάτω από τη μπασκέτα με αυτήν την προσθήκη. Αληθεύει;

Ναι, φυσικά! Κερδίσαμε σε δύναμη και θετική ενέργεια με την Κορίνα (σ.σ. Κάμπελ) και είναι στο χέρι της να κάνει τις καλύτερές της εμφανίσεις στους τελικούς.

 

pocek4Θέλω να σε ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά γι αυτή τη συνέντευξη, εύχομαι τα καλύτερα για τους τελικούς. Η τελευταία παράγραφος είναι δική σου για να πεις ότι θες προς τους οπαδούς της ΑΕΛ.

Και εγώ σε ευχαριστώ πολύ. Θέλω να προσκαλέσω τους οπαδούς μας να μας υποστηρίξουν γιατί φέρνουν πολύ καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο και έχοντας τέτοιους οπαδούς είναι σαν να κερδίζουμε ακόμα έναν παίκτη στο γήπεδο!

Star Balm