Ανακοίνωση Phoenix MJ Basket Plus: «Μαζί μας ο Σάιμον Μιχαήλ»

0

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Phoenix MJ Basket Plus, σχετικά με την παρουσία του διεθνή άσου, Σάιμον Μιχαήλ, στο καλοκαιρινό σχολείο καλαθόσφαιρας, που διοργάνωσε το σωματείο της Λεμεσού.

 

Στο κείμενο της ανακοίνωσης, αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Καλεσμένος του καλοκαιρινού μας σχολείου καλαθοσφαίρας σήμερα ήταν ο Σάιμον Μιχαήλ.

Ο πλέον έμπειρος, πάντα ευδιάθετος και θετικός point guard, δεν ήθελε κ πολλά, για να κάνει τα παιδιά να τον ακούσουν, να παίξουν κ να διασκεδάσουν μαζί του, μαθαίνοντας τους σε λίγο χρονικό διάστημα τόσα πολλά.

Η διοίκηση, το προπονητικό τιμ και όλοι η οικογένεια του PHOENIX εύχεται στον φίλο Σάιμον Μιχαήλ ότι καλύτερο σε ότι και αν κάνει στην ζωή του.

Υπομονή και επιμονή σε αυτή την νέα προσπάθεια που κάνει μαζί με όλα τα παιδιά με τον σύνδεσμο καλαθοσφαιριστών Κύπρου και να ξέρουν όλοι τους πως εμείς θα ήμαστε πάντα δίπλα τους και ως σωματείο, αλλά κ ως άνθρωποι που αγαπάμε την καλαθοσφαίρα.

Του ευχόμαστε ακόμα καλές επιτυχίες τόσο με τον Κεραυνό στο ευρωπαϊκό παιχνίδι που έρχεται με αντίπαλο τον Ηρακλή και ακόμα πιο πολλές επιτυχίες με το εθνόσημο στο στήθος, γιατί όπως μας ανάφερε σήμερα κ ο ίδιος, τώρα κ ως αρχηγός της εθνικής μας ομάδας, τα συναισθήματα είναι πάρα πολλά, όταν αγωνίζεσαι για την χώρα σου”!!!!

Star Balm