Αναπτυξιακό: Μια φωτογραφία… 101 + 1 λέξεις και μια ερμηνεία!  

0

Όπως αναφέραμε και ψες, βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, όσον αφορά το θέμα που εμείς, ανοίξαμε σχετικά με τα μεγάλα σκορ, στο επίπεδο του αναπτυξιακού!

Blue Island
 

Αυτό από τη στιγμή που όλο και περισσότεροι άνθρωποι βγαίνουν να μιλήσουν (και στη συνέχεια, θα μιλήσουν και άλλοι) για το σοβαρότατο αυτό ζήτημα!

Πριν από λίγο, παραλάβαμε την παραπάνω φωτογραφία, αν και το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, είχε αναρτηθεί και στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΚ.

Με το χέρι στην καρδιά! Σε ποιον αρέσει να βλέπει κάτι τέτοια αποτελέσματα;

Εδώ όμως, επιβάλλεται να διευκρινήσουμε κάτι. Ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία, δεν είναι στοχευμένη, αλλά είναι απλά και μόνο παραδειγματική! Διότι, υπάρχουν και άλλα παρόμοια αποτελέσματα…

Απλά το αφήνουμε ως εδώ και τα σχόλια στην κρίση του καθενός…

Μια ερμηνεία

Στις πρόσφατες δηλώσεις του, σχετικά με το όλο θέμα, ο Νίκος Οικονόμου είχε αναφέρει ότι σε κάποιες προηγμένες καλαθοσφαιρικά χώρες, δεν επιτρέπεται να τελειώνει ένα παιχνίδι μεταξύ αναπτυξιακών ομάδων, με αισθητή διαφορά δυναμικότητας πάνω από 20 πόντους.

Πως όμως ερμηνεύεται αυτό;

Αν για παράδειγμα, το σκορ έχει πάει στο 20-0 και η ομάδα που σημείωσε τους 20 πόντους, σκοράρει, ο πίνακας παραμένει στο 20 και το επόμενο σκορ της θα μετρήσει, μόνο αν πριν η αντίπαλη ομάδα, σκοράρει.

Αν για παράδειγμα σκοράρει, με βολή για έναν πόντο, το επόμενο καλάθι της προηγούμενης ομάδας, θα μετρήσει για έναν πόντο.

Με πιο απλά λόγια, ο πίνακας, δεν θα δείχνει σε καμιάν περίπτωση, διαφορά άνω των 20 πόντων.

Star Balm