Ανόρθωση: Ανακοινωθέν για τη νέα ΚΥΡΙΑ, Χαρά Ρουσσάκη!

0

Ένας διαφαινόμενος «γάμος», κατέληξε σε «όρκο πίστης» καθώς, όπως γνωστοποίησε με σημερινή της ανακοίνωση, η Χαρά Ρουσσάκη, θα ενισχύσει την προσπάθεια που θα κάνει η Γυναικεία ομάδα της Ανόρθωσης, κατά το ερχόμενο Πρωτάθλημα!

 

Πριν παραθέσουμε την ανακοίνωση, να αναφέρουμε ότι ήταν γνωστό στους καλαθοσφαιρικούς μας κύκλους, ότι η Ρουσσάκη, μετά την πολύχρονη της επιτυχημένη καριέρα στον Κεραυνό, θα συνέχιζε στην «κυρία» και το μόνο που απέμενε, ήταν το ανακοινωθέν, το οποίο εκδόθηκε σήμερα και είναι το ακόλουθο:

“Η Ανόρθωση Αμμοχώστου – Καλαθόσφαιρα ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας μονοετούς διαρκείας με την έμπειρη και διεθνή καλαθοσφαιρίστρια Χαρά Ρουσάκη. Η Χαρά (32 ετών) θα ενταχθεί στην ομάδα μας για την σεζόν 2020-2021 και κουβαλάει μαζί της , εμπειρίες πολύτιμες από την πολυετή παρουσία της στον Κεραυνό Στροβόλου με τρία κερδισμένα πρωταθλήματα και κύπελλα αλλά και από την παρουσία της στην εθνική Κύπρου. Ευχόμαστε στην Χαρά κάθε προσωπική και οικογενειακή επιτυχία και πολλές χαρές με την ομάδα μας”.

Star Balm