Ανόρθωση: Ανδρική ομάδα Κάτω των 18

0
H παρουσίαση της ομάδας Κ18 Ανδρών.

Αναλυτικά:

Το Τμήμα Επικοινωνίας του σωματείου μας, δίνοντας συνέχεια στις παρουσιάσεις των ομάδων, με τις οποίες το σωματείο μας θα εκπροσωπηθεί στα πρωταθλήματα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας, σήμερα παρουσιάζει την Ανδρική ομάδα Κάτω των 18.
Σκοπός της ύπαρξης της ομάδας μας αυτής, είναι η «τελική προετοιμασία» των παικτών που την απαρτίζουν, για να είναι έτοιμοι να στελεχώσουν την Ανδρική ομάδα, καθώς πρόκειται για το τελικό στάδιο της αναπτυξιακής ηλικίας.
Προπονητής της ομάδας, συνεχίζει να είναι ο κ. Γιώργος Νικολάου, ο οποίος έχει παρουσιάσει άριστα δείγματα γραφής, μέσα από τη μέχρι τώρα δουλειά του και επομένως, χωρίς καν σκέψη, η διοίκηση της ομάδας μας, συνεχίζει να τον εμπιστεύεται!
Με την απαραίτητη υποσημείωση ότι ήδη οι επίσημες υποχρεώσεις της Ανδρικής μας ομάδας Κάτω των 18, έχουν ξεκινήσει, όσον αφορά την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, ο καθαυτό αγωνιστικός στόχος, είναι η καλύτερη δυνατή παρουσία σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα και φυσικά, η ανάπτυξη των ταλέντων που διαθέτει η Ανόρθωση και σε αυτό το κομμάτι του αναπτυξιακού.
Το ρόστερ της ομάδας μας
Παρουσιάζουμε παρακάτω, το ρόστερ πάνω στο οποίο θα στηριχθούν οι προσπάθειες της ομάδας μας κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο:
Ονοματεπώνυμο Θέση Ύψος
Φλωρίδης Χριστόδουλος SG 1,81
Σπύρου Αλέξανδρος SG 1,78
Ασωνίτης Αλέξανδρος G 1,83
Κορνηλίου Παναγιώτης SG 1,82
Ηλιοδώρου Φανούριος C 1,95
Σιάντος Βασίλης SG 1,85
Πόλτου Δημήτριος SG 1,76
Κωνσταντίνου Κωνσ. C 1,98
Μιχαήλ Θεοδόσης SG 1,87
Μπούτρος Μαρκ F 1,95
Χίλμαν Αλέξης SG 1,83
Στυλιανού Λούκας F 1,85
Δήλωση Γιώργου Νικολάου
Προπονητής της ομάδας Ανδρών Κ18, είναι ο Γιώργος Νικολάου, ο οποίος σε δήλωση που έκανε προς το Τμήμα Επικοινωνίας, για χάρη της παρουσίασης, μας ανέφερε τα ακόλουθα:
«Καταρχήν θα ήθελα να ευχηθώ κάθε επιτυχία σε όλους τους καλαθοσφαιριστές και συνάδελφους προπονητές με την ελπίδα ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και θα έχουμε μία ολοκληρωμένη σεζόν. Στόχος της U18 ομάδας αγοριών είναι η πρόκριση μας στην επίλεκτη Παγκύπρια κατηγορία εφήβων μετά από την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος έτσι ώστε η ομάδα μας να καταφέρει κάτι που δεν έχει επιτύχει τις προηγούμενες χρονιές.
Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παικτών και είμαι σίγουρος για την σταδιακή βελτίωση τους.
Star Balm