Ανόρθωση: Παρουσίαση ομάδας Ανδρών

0

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι, αλλά το όραμα είναι το ίδιο και όλα αυτά μαζί, για ένα ακόμη βήμα!

Blue Island
 

Αυτό είναι –κατά κάποιον τρόπο- το δόγμα, πάνω στο οποίο θα στηριχθεί η όλη προσπάθεια που θα κάνει η Ανδρική μας ομάδα, κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Όπως θα έχετε ήδη καταλάβει, το σημερινό δελτίο τύπου από το Τμήμα Επικοινωνίας της ομάδας μας, είναι αφιερωμένο στην Ανδρική μας ομάδα, που βέβαια αποτελεί και τη «ναυαρχίδα» όλων των τμημάτων που λειτουργούν κάτω από το σύμβολο του Φοίνικα!

Η νέα χρονιά λοιπόν, θα βρει την ομάδα μας να αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Β1` κατηγορίας, μετά την εξασφάλιση της ανόδου σε αυτήν, ύστερα από την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Οι βάσεις, για την επίτευξη των στόχων ήδη έχουν αρχίσει να τοποθετούνται!

Τι σημαίνει αυτό; Ότι η προετοιμασία έχει ξεκινήσει και κάτω από την καθοδήγηση του προπονητή, κ. Βασίλη Χρυσαλά, όλοι οι παίκτες, παλιοί και νέοι, με ζήλο και με διάθεση για δουλειά και προσφορά, τελούν με αρκετό κέφι όλα όσα τους ζητά ο προπονητής τους, μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του κ. Γιώργο Νικολάου.

Εδώ να ανοίξουμε ένα εισαγωγικό, για να αναφέρουμε ότι στο πλευρό του κ. Χρυσαλά, θα είναι και ο κ. Νίκος Αγγελίδης που θα έχει την ευθύνη του σκάουτινγκ.

Το έμψυχο υλικό

Η προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα μας κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, θα στηριχθεί σε 16 καλαθοσφαιριστές.

Από αυτούς, οι πέντε ήταν παρόντες και στο περσινό ρόστερ και πρόκειται για τους Στέφανο Αντωνιάδη, Γρηγόρη Παντούρη, Βαλεντίνο Κολτσίδα, Γιώργο Κουκούνη, Νικόλα Χαραλάμπους.

Άλλοι έξι καλαθοσφαιριστές, έχουν προωθηθεί από την Ακαδημία του σωματείου μας και είναι οι ακόλουθοι: Αλέξανδρος Ασωνίτης, Βασίλης Σάντος, Δημήτρης Μπόλτου, Γιώργος Αχιλλέως, Όλιβερ Γκέντες και Μανώλης Μαρκάκης.

Τέλος, η ομάδα μας έχει αποκτήσει τους ακόλουθους καλαθοσφαιριστές: Ετινόσα Ερεμπενάγιε, Βίκτωρας Χριστοφίδης, Αλέξανδρος Γιάλλουρος, Βάνιος Αντόνοφ και Σάββας Μαυρομμάτης.

Επί της ευκαιρίας, η Ανόρθωση καλωσορίζει για μιαν ακόμα φορά τους νέους παίκτες της ομάδας μας και τους εύχεται το ότι καλύτερο!

*Το ρόστερ αναλυτικά:

  POSITION NAME HEIGH AGE
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
01 P.G ETINOSA EREBENAGIE 1.87 25
02 S.G – S.F ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ 1.85 20
03 P.G – S.G ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΛΟΥΡΟΣ 1.75 25
04 S.F – P.F ΒΑΝΙΟΣ ΑΝΤΟΝΟΦ 1.97 27
05 C ΣΑΒΒΑΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ 2.05 32
ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
06 S.G – S.F ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ 1.88 29
07 S.F – P.F ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΝΤΟΥΡΗΣ 1.92 37
08 S.F – P.F ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΤΣΙΔΑΣ 1.90 30
09 P.F – C ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΚΟΥΝΗΣ 1.98 23
10 P.F-C ΝΙΚΟΛΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ 2.00 34
ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ
11 P.G ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΣΩΝΙΤΗΣ 1.85 17
12 S.G ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΝΤΟΣ 1.85 17
13 P.G – S.G ΔΗΜΗΤΡΗΣ MΠΟΛΤΟΥ 1.80 16
14 S.F – P.F ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ 1.88 18
15 P.F – C ΟΛΙΒΕΡ ΓΚΕΝΤΕΣ 1.90 18
16 S.G – S.F ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΡΚΑΚΗΣ 1.86 18

 

Μια σημαίνουσα αποχώρηση

«Τόπο στα νιάτα», δήλωσε ο διευθυντής της ομάδας μας, κ. Σάκης Πασσάς, ο οποίος κατά τη χρονιά που πέρασε και παρά το ότι είχε ξεπεράσει τα 44, είχε πραγματοποιήσει το μεγάλο του όνειρο, δηλαδή να φορέσει τη φανέλα της αγαπημένης του Ανόρθωσης, να αγωνισθεί με αυτήν για να την τιμήσει.

Αφού λοιπόν πραγματοποίησε το όνειρο του, φέτος αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και ο λόγος, αποτυπώνεται στις τρεις λέξεις, τις οποίες μας δήλωσε πολύ συνοπτικά.

Ωστόσο, θα είναι ένα μεγάλο κενό για την ομάδα μας, το οποίο θα κάνουν το παν, για να αναπληρώσουν οι αντικαταστάτες του.

Με εκτίμηση,

Από Τμήμα Επικοινωνίας Anorthosis Basketball (News Letter)

Star Balm