Ανόρθωση: Πλούσια ήταν και πάλι η αγωνιστική δραστηριότητα για τα καλαθοσφαιρικά τμήματα της Ανόρθωσης

0

Δελτίο τύπου από Τμήμα επικοινωνίας Anorthosis Basketball

Blue Island
 

Πλούσια ήταν και πάλι η αγωνιστική δραστηριότητα για τα καλαθοσφαιρικά τμήματα της Ανόρθωσης, κατά το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Σε αυτό, να θυμίσουμε ότι δεν υπήρξε δράση, τόσο για την Ανδρική μας ομάδα, όσο και για την αντίστοιχη, Κάτω των 16

Ο δε απολογισμός, ήταν τρεις νίκες και ισάριθμες ήττες και όσον αφορά τα άτυχα αποτελέσματα, όπως πάντα η Ανόρθωση απευθύνει τα συγχαρητήρια της, στις ομάδες που ήταν νικήτριες.

Το δε, αποτέλεσμα που ξεχώρισε, ήταν η νίκη της Γυναικείας μας ομάδας Κάτω των 18, επί της αήττητης ΕΘΑ, ενώ η Γυναικεία μας ομάδα, έχασε ένα σημαντικό παιχνίδι, το εντός έδρας με αντίπαλο την Αναγέννηση Γερμασόγειας.

Με περισσότερα σχόλια, παρουσιάζουμε παρακάτω την αγωνιστική δραστηριότητα του Σαββατοκύριακου:

 

Ομάδα Γυναικών (Α` φάση): Ανόρθωση – Αναγέννηση Γερμασόγειας 59-63

Πολύ ακριβά στοίχησαν για τη Γυναικεία ομάδα μας, οι σημαντικές απουσίες τριών βασικών της παικτριών (Μενελάου, Ράτσα, Πάγκαλος), κατά το εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα της Αναγέννησης Γερμασόγειας, με αποτέλεσμα, στο εντός έδρας παιχνίδι για τη 12η αγωνιστική της πρώτης φάσης, να χάσει με σκορ 59-63.

Ήταν ένα αποτέλεσμα που φέρνει τη Γυναικεία μας ομάδα σε δύσκολη θέση, όσον αφορά την προσπάθεια να τερματίσει στη 2η θέση, αλλά θα δώσει μάχη μέχρι τέλους!

Ωστόσο, οι ως επί το πλείστο νεαρές παίκτριες που αγωνίστηκαν, έκαναν τα πάντα για να κέρδιζαν το παιχνίδι, το οποίο διεκδικήσαν μέχρι τέλους, κάτι που αποτελεί μιαν απόδειξη ότι η Ανόρθωση, μπορεί να στηρίζεται στις νεαρές της παίκτριες!

*Οι συμμετοχές και οι πόντοι της Ανόρθωσης: Πιττάκα 6, Κωνσταντίνου 11, Γεωργίου 13, Ιωάννου 2, Μακλούρ 12, Αναξαγόρου 9 (2), Γεγκενίδη, Χαραλάμπους, Μπολσάκοβα.

Image preview

Ομάδα Ανδρών Κ18 (Β` Φάση – Α2` Κατηγορία): Όλυμπος Αγλαντζιάς – Ανόρθωση 51-63

Με σημαντική εκτός έδρας επιτυχία προχώρησε η Ανδρική μας ομάδα Κάτω των 18, η οποία στην αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος, Α2` κατηγορίας, νίκησε τον Όλυμπο Αγλαντζιάς, με σκορ 63-51.

Στην αναμέτρηση που έγινε στο Γυμνάσιο του Πλατύ Αγλαντζιάς, η ομάδα μας έπιασε καλή απόδοση στα μεγαλύτερα διαστήματα του αγώνα, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να φθάσει σε μια δίκαια επικράτηση, με την οποία αυξάνει τις πιθανότητες της, για να τερματίσει στην πρώτη θέση, με το τέλος της διοργάνωσης!

*Οι συμμετοχές και οι πόντοι της Ανόρθωσης: Ασωνίτης 13 (1), Σπύρου 5 (1), Μπούτρος 3 (1), Σιάντος 23 (3), Αχιλλέως 15 (4), Στυλιανού, Κορνηλίου, Γκέτες, Ηλιοδώρου.

 

Ομάδα Γυναικών Κ18 (Α` Φάση): Ανόρθωση – ΕΘΑ 59-48

Εντυπωσιακή εμφάνιση και ανάλογη νίκη για τη Γυναικεία μας ομάδα Κάτω των 18, η οποία στην αναμέτρηση για τη 16η αγωνιστική, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, νίκησε την μέχρι, πριν από το παιχνίδι με την ομάδα μας, αήττητη ομάδα της ΕΘΑ Έγκωμης με σκορ 59-48!

Στην αναμέτρηση που έγινε στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού, οι παίκτριες μας έπιασαν αρκετά καλή απόδοση, πίστεψαν στην επιτυχία και εν τέλει, ανταμείφθηκαν για την προσπάθεια τους με τον καλύτερο τρόπο! Παράλληλα, πιστεύουν σε μιαν ανάλογη συνέχεια.

*Οι συμμετοχές και οι πόντοι της Ανόρθωσης: Τιμουρτουρκάν, Γεωργίου 3 (1), Πάγκαλου 11 (2), Ιωάννου 10 (1), Μπολσάκοβα 7, Κελεσίδου 1, Δημητρίου 14, Λάμπρου 11, Μάρκου, Τριανταφυλλίδου.

 

 

Ομάδα Γυναικών Κ16 (Β` Φάση – Επίλεκτη κατηγορία): Ανόρθωση – ΕΘΑ 45-33

Ύστερα από μιαν πολύ καλή εμφάνιση, η Γυναικεία μας ομάδα Κάτω των 16, προχώρησε με επιτυχία στο εντός έδρας παιχνίδι για την 6η αγωνιστική της δεύτερης φάσης (επίλεκτη κατηγορία) του πρωταθλήματος.

Στην αναμέτρηση που διεξήχθη στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού, επικράτησε της ΕΘΑ Έγκωμης, με σκορ 45-33.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα μας βελτίωσε τη βαθμολογική της θέση και συνεχίζει την προσπάθεια της, με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Κάτι που πηγάζει μέσα και από την πολύ καλή της εμφάνιση, όπως προαναφέρεται και αυτός ήταν ο λόγος, που η νίκη της κρίνεται ως δίκαιη.

 

Ομάδα Ανδρών Κ14 (B` Φάση – Περιφέρεια – 1ος όμιλος):

Ήττα για την Ανδρική μας ομάδα Κάτω των 14, στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Άτλαντα Β` , παιχνίδι που έγινε στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού.

Στην αναμέτρηση που ήταν για την 7η αγωνιστική του πρώτου περιφερειακού ομίλου για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, οι αυριανοί μας άσοι, έκαναν μιαν αξιόλογη προσπάθεια, κάτι φυσικά που θα τους βοηθήσει στην προσπάθεια να εξελίξουν το ταλέντο τους και αυτό ακριβώς είναι που μετράει για τα παιδιά αυτά.

Θυμίζουμε άλλωστε, ότι σε αυτήν την ομάδα αγωνίζονται και αρκετά παιδιά, που βρίσκονται στην ηλικία των 12.

 

Ομάδα Γυναικών Κ14 (Β` Φάση – Επίλεκτη κατηγορία): Ανόρθωση – Αχιλλέας 33-61

Με ήττα για τη Γυναικεία μας ομάδα Κάτω των 14, ολοκληρώθηκε το εντός έδρας παιχνίδι, που έγινε στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού, με αντίπαλο, το δυνατό συγκρότημα του Αχιλλέα Καϊμακλίου.

Ήταν το παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος (επίλεκτη κατηγορία), στο οποίο οι νεαρές μας παίκτριες, έκαναν μιαν αξιόλογη προσπάθεια, ειδικά κατά το πρώτο μισό της αναμέτρησης.

Αυτό είναι κάτι που θα τις βοηθήσει, τόσο κατά τη συνέχεια, όσο και κατά τη γενικότερη προσπάθεια, εξέλιξης του ταλέντου τους!

Image preview

 

Με εκτίμηση,

Από Τμήμα Επικοινωνίας Anorthosis Basketball (News Letter)

 

 

 

 

 

Star Balm