ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Το πρόγραμμα όλων των τμημάτων το Σαββατοκύριακο!

0

Λειψή, λόγω της Καθαράς Δευτέρας, θα είναι η αγωνιστική δράση των καλαθοσφαιρικών τμημάτων της Ανόρθωσης, κατά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Blue Island
 

Τρία μόνο τμήματα μας θα έχουν αγώνες στο προαναφερόμενο διήμερο και πρόκειται για τη Γυναικεία μας ομάδα Κάτω των 18, η οποία θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με το Youth Stars, στο νοκ-άουτ παιχνίδι για την ημιτελική φάση του κυπέλλου, ενώ όσον αφορά τα άλλα δυο τμήματα, που θα έχουν αγώνες, είναι η Ανδρική και Γυναικεία μας ομάδα, Κάτω των 14.

Σε εντός έδρας αναμετρήσεις, θα αντιμετωπίσουν αντίστοιχα τις ομάδες του Άτλαντα και του Διγενή ΝΒΑ.

Παρουσιάζουμε παρακάτω, τα τρία αυτά παιχνίδια:

Ομάδα Γυναικών Κ18 (Ημιτελική φάση κυπέλλου): Youth Stars – Ανόρθωση

Με στόχο την πρόκριση στον τελικό για τη διοργάνωση του κυπέλλου Γυναικών Κάτω των 18, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σε νοκ-άουτ παιχνίδι το αντίστοιχο συγκρότημα του Youth Stars.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Λυκείου Αποστόλου Μάρκου και προβλέπεται ότι θα γίνει μια συναρπαστική μονομαχία, καθώς και οι δυο ομάδες θα επιζητήσουν την πρόκριση για την τελική φάση!

Ωστόσο, στις τάξεις της δικής μας ομάδας, επικρατεί αισιοδοξία ότι στο τέλος, αυτή θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό. Οι παίκτριες μας, είναι αποφασισμένες να τα καταφέρουν!

Ομάδα Ανδρών Κ14 (B` Φάση – Περιφέρεια – 1ος όμιλος): Ανόρθωση – Άτλαντας

Με εντός έδρας παιχνίδι συνεχίζει την προσπάθεια της, στη 2η φάση για τον πρώτο όμιλο του περιφερειακού πρωταθλήματος, η Ανδρική μας ομάδα Κάτω των 14.

Στην αναμέτρηση που εντάσσεται στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, υποδέχεται στην αίθουσα του Λυκείου Αγίας Φύλας, την ομάδα του Άτλαντα.

Πέραν βέβαια της επιδίωξης ενός νικηφόρου αποτελέσματος, οι νεαροί παίκτες μας, θα έχουν μιαν ακόμα ευκαιρία, για να αξιοποιήσουν το ταλέντο τους.

Ομάδα Γυναικών Κ14 (Β` Φάση – Επίλεκτη κατηγορία): Ανόρθωση – Διγενής ΝΒΑ

Με εντός έδρας παιχνίδι, συνεχίζει την προσπάθεια της, η Γυναικεία μας ομάδα Κάτω των 14, καθώς στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού, θα αντιμετωπίσει το αντίστοιχο συγκρότημα του Διγενή ΝΒΑ.

Το παιχνίδι αυτό, εντάσσεται στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής για τη 2η φάση του πρωταθλήματος, επίλεκτης κατηγορίας.

Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για τα νεαρά μας κορίτσια, που ωστόσο θα διεκδικήσουν τις πιθανότητες τους, πέραν της νέας ευκαιρίας για εξέλιξη του ταλέντου τους!

*Για τις ημερομηνίες και ώρες έναρξης όλων των αναμετρήσεων, υπάρχει επίσημη ενημέρωση στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας: 

https://www.cbf.basketball/el/page/home (Κατηγορία «Διοργανώσεις»)

Star Balm