ΑΠΟΕΛ: Χωρίς πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προπόνηση

0

Χωρίς απρόοπτα και μέσα σε ένα ομαλό, άρα και καλό κλίμα, ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΑΠΟΕΛ, στην αίθουσα Oberfrankenhalle, στην οποία αύριο οι γαλαζοκίτρινοι θα αντιμετωπίσουν τη Medi Bayreuth, για την 3η αγωνιστική, στον 3ο όμιλο του FIBA Europe cup.

 

Όπως είχαμε αναφέρει και στην απογευματινή ενημέρωση, το πρωί, οι παίκτες είχαν ελεύθερο και στη συνέχεια, παρακολούθησαν μαγνητοσκόπιο και ακολούθως τέλεσαν τν προπόνηση, κάτω από την καθοδήγηση του προπονητή των γαλαζοκιτρίνων, Κρις Χουγκάζ.

Μετά το πέρας της προπόνησης, ο διεθνής άσος του ΑΠΟΕΛ, Χρίστος Λοϊζίδης ανέφερε τα ακόλουθα:

«Θα μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς η Γερμανική ομάδα είναι ένα πολύ δυνατό συγκρότημα, αλλά εμείς θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας, για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας»!

Τέλος να αναφέρουμε ότι κάποιες ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο Βασίλης Κούνας στο πόδι, εν τούτοις δεν αναμένεται να του στερήσουν το να είναι διαθέσιμος για την αυριανή αναμέτρηση.

Εν τω μεταξύ, έχει προγραμματισθεί αυριανή προπόνηση το πρωί, που επίσης θα διεξαχθεί στην αίθουσα Oberfrankenhalle, όπου θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση με τη Medi Bayreuth.

Image preview

 

Image preview

Green Bungalow