ΑΠΟΕΛ εναντίον ΑΕΛ και ΕΘΑ-Ομόνοια: Στη… θέα της 4αδας!

0

Με τις αναμετρήσεις ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΛ, που θα έχουν για κοινή ώρα έναρξης τις 19:00 και μάλιστα, που θα διεξαχθούν σε μεταξύ τους απόσταση κάποιων… μέτρων, πέφτει απόψε η αυλαία της 21ης αγωνιστικής.

Minerva
 

Στο Λευκόθεο, θα γίνει το ντέρμπι των γαλαζοκιτρίνων, αλλά που θα έχει το φαβορί του. Αυτό, είναι ο ΑΠΟΕΛ που υποδέχεται την ΑΕΛ, η οποία ωστόσο θα διεκδικήσει τις πιθανότητες της. Κάτι όμως που συμβαίνει τη στιγμή που ο ΑΠΟΕΛ, δεν έχει περιθώρια για άλλα στραβοπατήματα, ειδικά τώρα που μετά τη ψεσινή ήττα της Ένωσης από τον ΑΠΟΠ, αυτήν τη φορά, δε θέλει να χάσει και πάλι την ευκαιρία για να ισοβαθμήσει μαζί της στην 4η θέση!

Λίγο παραπέρα και συγκεκριμένα, στο «Τ. Παπαδόπουλος-Ελευθερία», η ΕΘΑ αντιμετωπίζει την Ομόνοια. Ενδιαφέρον παιχνίδι καθώς και οι δυο ομάδες δείχνουν να βρίσκονται σε τροχιά αγωνιστικής ανόδου. Ωστόσο οι κιτρινόμαυροι θα έχουν την έδρα με το μέρος τους και ενώ οι δυο ομάδες, διατηρούν ελπίδες ανόδου ως και την 4η θέση και με νίκη, θα τις διατηρήσουν. Ωστόσο, η μια εκ των δυο, θα τις κρατήσει ζωντανές…