ΑΠΟΕΛ: “Ψηλά εμπόδια στο δρόμο των ομάδων μας”

0

Αγωνιστικές υποχρεώσεις και για τα τρία μεγάλα ομαδικά τμήματα του Σωματείου μας αυτή την εβδομάδα. Η καλαθοσφαιρική μας ομάδα θα φιλοξενήσει την Ομόνοια, ενώ η πετοσφαιρική και η ομάδα χειροσφαίρισης θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες ομάδες της Ανόρθωσης.

Blue Island
 

Η πετόσφαιρα
Η αρχή γίνεται την Παρασκευή, οπόταν και η ομάδα πετόσφαιρας του ΑΠΟΕΛ θα ταξιδέψει στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση στο «Θεμιστόκλειο» (20:00 μ.μ.).

Οι γαλαζοκίτρινοι του Γιάννη Λάιου, μετά την ήττα στην πρεμιέρα των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων από την Αναγέννηση Δερύνειας(σ.σ. στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής), καλούνται να κοιτάξουν στα μάτια ένα μεγάλο και παραδοσιακό αντίπαλο στο κυπριακό βόλεϊ, ο οποίος προπορεύεται στη βαθμολογία, έχοντας δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Καλαθόσφαιρα και χειροσφαίριση
Το Σάββατο, αγωνίζονται οι ομάδες καλαθόσφαιρας και χειροσφαίρισης.

Χρονικά θα προηγηθεί ο αγώνας της ομάδας χειροσφαίρισης απέναντι στην Ανόρθωση, στο Κοινοτικό Αγίου Δομετίου (16:00μ.μ.). Το έργο των παικτών του Αντρέα Σοφοκλέους, κόντρα στην πρωτοπόρο και κατά γενική ομολογία καλύτερη μέχρι στιγμής ομάδα, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ωστόσο, όπως και σε κάθε αγώνα, θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.

Στις 17:00 μ.μ. η καλαθοσφαιρική μας ομάδα θα φιλοξενήσει την Ομόνοια στο Λευκόθεο, στοχεύοντας στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Βασίλης Φραγκιάς, ο οποίος για πρώτη φορά από την έναρξη του πρωταθλήματος αναμένεται να έχει όλους τους καλαθοσφαιριστές στη διάθεσή του, αξιοποίησε το ρεπό της περασμένης εβδομάδας, ώστε να περάσει ακόμη περισσότερο τη φιλοσοφία του στην ομάδα, αλλά και να τη φέρει σε ακόμη καλύτερο βαθμό ετοιμότητας.

Στους τρεις πρώτους του αγώνες, ο ΑΠΟΕΛ παρουσιαζόταν παιχνίδι με παιχνίδι ολοένα και πιο βελτιωμένος, με την πίστη και την αισιοδοξία πως η συνέχεια για την ομάδα θα είναι ακόμη καλύτερη να είναι διάχυτη.

 

apoel.com.cy

Star Balm