Απόηχος αγώνων Σούπερ-καπ: Στον απόηχο μιας μέρας γεμάτη… Κεραυνούς!

0

Δεν ξέρουμε αν ο κ. Πάρις, έχει σκεφτεί (ή αν το έχει… πράξει ήδη) να… παραγγείλει νέα βιτρίνα για τα τρόπαια της ομάδας που διοικεί, αλλά είτε υπάρχει, είτε όχι, διαθέσιμος χώρος σε αυτές που υπάρχουν, η ουσία είναι ότι δυο ακόμα τρόπαια, βρίσκονται πλέον στο «Κ. Παπαέλληνας»!

Minerva
 

Ήταν λοιπόν μια ερυθροκίτρινη μέρα στο φουλ, καθώς η χρονιά ξεκινά με δυο ακόμα τρόπαια για τον Κεραυνό, που προστίθενται σε… όλα αυτά που κατακτήθηκαν κατά τη χρονιά που πέρασε!

Στον απόηχο λοιπόν αυτής της καλαθοσφαιρικής μέρας, τόσο ο τίτλος του Σούπερ-καπ Ανδρών, όσο και ο αντίστοιχος Γυναικείος, πήραν… ερυθροκίτρινη απόχρωση!

Με άλλα λόγια, ο Κεραυνός… άρχισε όπως τελείωσε τη φετινή χρονιά και αυτό που απομένει, είναι να δούμε, αν στο φινάλε της (είμαστε βέβαια πολύ μακριά ακόμα) προστεθούν και άλλοι τίτλοι!

Προηγούνται οι κυρίες!

Όχι τόσο επειδή το προστάζει η ευγένεια, αλλά και η χρονική σειρά ήταν τέτοια, που η αναφορά πάει πρώτα στην ομάδα των Γυναικών. Η ΑΕΛ δυνάμωσε πολύ φέτος (ενώ δυναμικά μπαίνει στο προσκήνιο και η Ανόρθωση) και οι παίκτριες του Κεραυνού, ήθελαν να δώσουν το μήνυμα, ότι δεν θα αφήσουν τόσο εύκολα την κυριαρχία να φύγει από τα χέρια τους.

Άντεξαν σε ένα «σκληρό» παιχνίδι από πλευράς διακύμανσης, είδαν την ΑΕΛ να φθάνει και στο +11 και να προηγείται σταθερά για 29 λεπτά, όμως η εμπειρία σε συνδυασμό με το… τσαγανό της Έιβερι, απέφεραν τελικά το πρώτο τρόπαιο της ημέρας στον Κεραυνό!

Ευκολότερα (;) οι άνδρες

Όσο για την Ανδρική ομάδα, η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν και λίγοι που την έχρισαν φαβορί απέναντι στην ΑΕΚ και αυτό, λόγω του ότι ο Κεραυνός προβάλλει ως πιο δυνατός.

Οι ερυθροκίτρινοι ήταν κυρίαρχοι ως ένα σημείο στη 2η περίοδο, πήγαν με το +8 στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα και στην αρχή της 3ης περιόδου, με ένα εντυπωσιακό 18-0 σερί, ανέβηκαν στο +25!

Είδαν βέβαια την ΑΕΚ να κάνει την αντεπίθεση της στο τέλος, αλλά ήταν αργά για να έφθανε σε μιαν τεράστια ανατροπή.

Θα έλεγε κανείς, ότι η Ανδρική ομάδα, βάση της σύγκρισης εξέλιξης που είχε το παιχνίδι των Γυναικών και αυτό, των Ανδρών, έφθασε πιο εύκολα στην κατάκτηση του τροπαίου.

Η ουσία όμως είναι το «δυο στα δυο» και οι ερυθροκίτρινοι… κυκλοφορούν μάγκικα στην πιάτσα!