Αποκάλυψη Σακίλ: «Σκέφτονται να βάλουν στο ΝΒΑ ομάδα από το εξωτερικό» (pic)

0

Το ΝΒΑ ήδη σκέφτεται τρόπους για να μετριάσει τις απώλειες από τον κορονοϊό και υπάρχει η σκέψη να μπει μια ομάδα από το εξωτερικό, όπως αποκάλυψε ο Σακίλ.

 

Συνήθως στο ΝΒΑ δεν αφήνουν περιθώρια συζήτησης για κάποια επέκταση, αλλά φαίνεται πως κάτι έχει αλλάξει και αυτό είναι οι μεγάλες απώλειες εξαιτίας της πανδημίας.

Ο Σακίλ Ο’ Νιλ, που έχει και ένα ποσοστό ιδιοκτησίας στους Κινγκς, είπε κάποιες σκέψεις της λίγκας και τράβηξε το ενδιαφέρον.

«Σκέφτονται να πάνε πίσω στο εξωτερικό. Συνέχεια ακούω ότι το Σιάλτ θέλει πίσω την ομάδα του, αλλά μάλλον θα πρέπει να πουλήσουν μια από τις ήδη υπάρχουσες. Αλλά ακούω για Κίνα, Ιαπωνία. Λονδίνο. Ακούω ότι υπάρχουν ομάδες για πούλημα και ίσως πάει στο Βέγκας».

Ο Σακίλ κάνει σόου και το ξέρουν όλοι αυτό, αλλά ότι είναι μέτοχος σε ομάδα τον βοηθάει στο να ακούει τέτοιου είδους συζητήσεις. Μπορεί η πανδημία να έχει… γονατίσει και το ΝΒΑ, αλλά το να προστεθεί μια ομάδα από το εξωτερικό δεν είναι εύκολο, ενώ είναι σίγουρο ότι ψάχνουν μια λύση και για το θέμα της Κίνας, που δεν το αφήνει να περάσει.

Shaq says the NBA wants to expand a team to either China’s, Japan, or London 👀Thoughts?

Posted by NBA Buzz on Thursday, May 14, 2020

gazzeta.gr

Green Bungalow