ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Καρέ-καρέ όσα έγιναν στη συνεδρίαση της ΚΟΚ!

0

Όπως πρώτο σας αποκάλυψε το CyprusBakset, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΚ αποφάσισε την επικύρωση των βαθμολογιών στα πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών δίχως την ανάδειξη πρωταθλητή.

 

 

Το CB έχει και όλο το ρεπορτάζ για όσα ειπώθηκαν!

Διαβάστε αναλυτικά:

Έξι από τα εννιά σωματεία εισηγήθηκαν να επικυρωθεί η βαθμολογία χωρίς πρωταθλητή.

Ο εκπρόσωπος της Ομόνοιας κ. Παπακώστας απουσίαζε λόγω υποχρεώσεων. Η Ομόνοια, όμως, εισηγήθηκε την ανάδειξη πρωταθλητων.

Ο Κεραυνός ισχυρίστηκε ότι εξ’ αρχής η ΚΟΚ θα έπρεπε να αναδείξει πρωταθλητές την ομάδα του Στροβόλου στους άνδρες και την ΑΕΛ στις γυναίκες και όχι να περιμένει μέχρι σήμερα.

Ο εκπρόσωπος του Απόλλωνα εισηγήθηκε τη διεξαγωγή πλέι οφ πριν την έναρξη της επόμενης σεζόν, ώστε να προκύψει πρωταθλητής από αυτά.

Ο εκπρόσωπος του ΑΠΟΕΛ, Μάρκος Κληρίδης εξέφρασε τη θέση της ομάδας του κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της ΚΟΚ. “Από τη στιγμή που δεν αποφασίσαμε την ανάδειξη πρωταθλητή την ώρα που παίρναμε την απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος, όπου ήταν πρώτος ο Κεραυνός, τώρα πρέπει να επικυρωθεί η βαθμολογία χωρίς την ανάδειξη πρωταθλητή”.

Ο εκπρόσωπος της ΑΕΛ Θωμάς Τσαλουπης εξέφρασε τη θέση της ομάδας του κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της ΚΟΚ. “Η θέση μας εξ αρχής ήταν ότι δεν μας ενδιαφέρει αν θα ονομαστούμε πρωταθλητές 2019-20 και δεν μας απασχόλησε καθόλου το θέμα. Οι αρχές και οι ιδεολογία που πρεσβεύει το σωματείο μας δεν επιτρέπει να διεκδικούμε τίτλους στα χαρτιά, ούτε παρασκηνιακά, είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, εκτός από το γήπεδο και τις γραμμές του”.

Ο πρόεδρος της ΚΟΚ, κ. Μουζουρίδης τάχθηκε υπέρ της πλειοψηφίας, όπως και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας, που εκπροσωπούν τα σωματεία της δεύτερης κατηγορίας.

Star Balm