ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στο Υπουργικό Συμβούλιο το θέμα της διεξαγωγής του BCL στην Κύπρο!

0

Διαβάστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο CyprusBasket όλες τις εξελίξεις γύρω από το ζήτημα της διεξαγωγής των προκριματικών του Basketball Champions League στην Κύπρο!

Blue Island
 

Το θέμα έφερε στο φως της δημοσιότητας το CB την Τετάρτη (19/8) στο κομμάτι με τίτλο: «Σκέψεις της FIBA για διεξαγωγή των προκριματικών του BCL στην Κύπρο». Πρώτοι ενημερωθήκατε σχετικά από εμάς και από εμάς θα μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις για το ζήτημα της της διεξαγωγής των προκριματικών του Basketball Champions League στην Κύπρο!

Σύμφωνα, λοιπόν, με εξακριβωμένες πληροφορίες τα αρμόδια υπουργεία εξωτερικών και υγείας έχουν ήδη λάβει ενημέρωση επί του θέματος, τόσο από πλευράς ΚΟΚ, όσο και από την πλευρά του Κεραυνού, ο οποίος συμμετέχει στα προκριματικά αντιμετωπίζοντας τον Ηρακλή στον πρώτο γύρο.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το θέμα θα συζητηθεί στην αυριανή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου της Κυβέρνησης, γεγονός που καταδεικνύει και την σοβαρότητά του.

Βλέπετε, η FIBA έχει ζητήσει την γραπτή συγκατάθεση του υπουργείου υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας προκειμένου να μπορέσει να προχωρήσει στον προγραμματισμό της διεξαγωγής των αγώνων στο κλειστό «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία».

Σε αντίθετη περίπτωση θα χαθεί αυτή η σημαντική ευκαιρία η χώρα μας να διαφημιστεί σε όλη την Ευρώπη και το μπάσκετ της να μπει για τα καλά στον… χάρτη. Θα χάσει την ευκαιρία να αποδείξει σε όλη την Ευρώπη πως είναι μια ασφαλής χώρα που μπορεί να διοργανώσει σημαντικά αθλητικά γεγονότα τη στιγμή που ο πλανήτης ολόκληρος ταλαιπωρείται από την μάστιγα του κορονοϊού.

Εφόσον δεν λάβει την γραπτή συγκατάθεση του υπουργείου υγείας, λοιπόν, η FIBA θα αναζητήσει άλλη χώρα που να πληροί τα συγκεκριμένα κριτήρια ασφαλείας για τη διεξαγωγή των προκριματικών του BCL.

Star Balm