ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υπέρβαση με Τόνυ ο Απόλλωνας!

0

Ο Απόλλωνας προσπαθεί σταδιακά να επανέλθει στην «αφρόκρεμα» της κυπριακής καλαθόσφαιρας κι αφού μπήκαν οι βάσεις από τον Λούκα Αντωνίου, ο Φώτης Τακιανός αποδείχτηκε εξαιρετική επιλογή, αλλάζοντας τις ισορροπίες και η τετράδα χάθηκε για λεπτομέρειες. Φέτος, στόχος είναι να έρθουν ακόμα περισσότερες υπερβάσεις και τα ηνία περνούν στα χέρια του Τόνυ Κωνσταντινίδη.

Blue Island
 

Μετά την απόφαση του Ελλαδίτη προπονητή να αποχωρήσει από την ομάδα της Λεμεσού, ο Δημήτρης Μιχαήλ κινήθηκε δυναμικά για να ενεργοποιήσει μια «βόμβα» που είχε μέρες στα σκαριά, αναθέτοντας την επόμενη μέρα της τεχνικής ηγεσίας στον Κύπριο τεχνικό, ο οποίος έχει στην κατοχή του σημαντικούς τίτλους και διακρίσεις, τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων και η εμπειρία του αναμένεται να κάνει τη διαφορά.

Οι πληροφορίες του cyprusbasket.net θέλουν τις δύο πλευρές να έχουν δώσει τα χέρια και να μένουν οι επίσημες ανακοινώσεις για μια κίνηση που θα προκαλέσει αίσθηση. Δεν ξέρουμε αν ο Απόλλωνας θα κατακτήσει τίτλους τη νέα σεζόν, όμως σίγουρα στόχος είναι να συνεχίσει να είναι πρωταγωνιστής και να δώσει ό,τι έχει και δεν έχει για να τους διεκδικήσει! Η εποχή Τόνυ ξεκινά στο ιστορικό σωματείο και βασική επιδίωξη είναι να συνεχιστεί το επιτυχημένο έργο του πρωτοκατόχου του και γιατί όχι να επιτευχθούν μεγάλα πράγματα, «σπάζοντας» το διπολικό Κεραυνού – ΑΕΚ…

Star Balm