Απολύμανση στην “ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ”

0

Το Σωματείο του Απόλλωνα ανακοίνωσε ότι αύριο θα πραγματοποιηθεί απολύμανση όλων των χώρων της κλειστής αίθουσας “ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ”.

Blue Island
 

Αναλυτικά:

Το Σωματείο Απόλλων Λεμεσού, στα πλαίσια πρόληψης και προστασίας του φίλαθλου κοινού, των αθλητών του αλλά και των εργαζομένων στα αθλητικά τμήματα του Σωματείου, ανακοινώνει τα εξής:

Άυριο Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί απολύμανση όλων των χώρων της κλειστής αίθουσας ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ, από εξειδικευμένο συνεργείο απολυμάνσεων για τον ιό COVID-19.

Την διαδικασία απολύμανσης ακολουθεί η απαγόρευση επισκεψιμότητας και χρήσης της αίθουσας σε οποιονδήποτε πέρα από τα τμήματα του Απόλλωνα Λεμεσού, τα οποία ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα θα μπορούν να συνεχίσουν τις προπονήσεις και τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Το Σωματείο Απόλλων Λεμεσού, ως ο αποκλειστικός υπεύθυνος για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία της ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ αλλά και ως θεματοφύλακας των ζητημάτων που αφορούν τον Σύλλογο, θέλει να ευχαριστήσει εκ των προτέρων όλα τα εμπλεκόμενα μέρη για την τήρηση των ανωτέρω οδηγιών.
Είναι ζήτημα ευθύνης να σταθούμε όλοι μας στο ύψος των περιστάσεων, σε θέματα υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης.

Διοικητικό Συμβούλιο Σωματείου Απόλλων Λεμεσού

Star Balm