Αυτά είναι τα 3 πιθανά σενάρια στην Premier League!

0

Η Premier League αποφάσισε την διακοπή του πρωταθλήματος μέχρι τις 3 Απριλίου και παραμένει άγνωστο τι θα γίνει με την φετινή χρονιά, με τρία σενάρια να είναι τα επικρατέστερα σύμφωνα με τους Άγγλους.

 

Το Sky Sports σε ρεπορτάζ του αναφέρει ότι παράγοντας ομάδας της Premier League, τόνισε ότι κατά 75% η χρονιά έχει ολοκληρωθεί, αλλά οι Άγγλοι αναφέρουν τρία σενάρια όσον αφορά το τι θα γίνει με το πρωτάθλημα που είναι σε εξέλιξη.

Βέβαια πολλά θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις που θα παρθούν από την UEFA όσον αφορά το Euro 2020 καθώς μία πιθανή αναβολή του για έναν χρόνο ίσως βοηθήσει στην ομαλή ολοκλήρωση της Premier League. Αυτό βέβαια εφόσον ο κορωνοϊός δεν είναι σε έξαρση τον Μάιο και τον Ιούνιο, όπως περιμένουν στην Βρετανία.

Τα τρία σενάρια λοιπόν που παρουσιάσει το Sky Sports είναι τα εξής:

1. Να στεφθεί πρωταθλήτρια η Λίβερπουλ και να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα.Την επόμενη χρονιά η Premier League να είναι με 22 ομάδες, την Γουέστ Μπρομγουιτς και την Λιντς να έχουν κερδίσει την άνοδο.

2. Η χρονιά να κηρυχθεί άκυρη και το νέο πρωτάθλημα να ξεκινήσει με τις ίδιες 20 ομάδες, να μην προβιβαστεί καμία ούτε να υποβιβαστεί. Αυτό το σενάριο έχει λίγες πιθανότητες μιας και θα είναι έντονη η αντίδραση της Λίβερπουλ η οποία ουσιαστικά είναι 25 βαθμούς μπροστά από τον πρώτο της τίτλο μετά από 30 χρόνια.

3. Η βαθμολογία αυτή την στιγμή να θεωρηθεί ως η τελική βαθμολογία, κάτι που συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες μιας και θα είναι άδικο να υποβιβαστούν Μπόρνμουθ, Άστον Βίλα και Νόριτς μετά από μόλις 29 αγωνιστικές ενώ θα είναι μεγάλη και η οικονομική ζημιά.

Star Balm