Αυτό δεν είναι Restart! Στον «αναπνευστήρα» η Κυπριακή Καλαθόσφαιρα

0

Το CyprusBasket εκφράζει την ξεκάθαρη θέση του για το -δήθεν- restart της Κυπριακής Καλαθόσφαιρας!

Tο CB ήταν το πρώτο Μέσο που ανέφερε τη λέξη Restart για το Κυπριακό Μπάσκετ.
Ακολούθησαν οι δηλώσεις του προέδρου της ΚΟΚ σε ραδιοφωνικό σταθμό όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως οδεύουμε σε Restart της Κυπριακής Καλαθόσφαιρας.

 

Λοιπόν, κύριοι, αυτό δεν είναι restart… Είναι η επιβεβαίωση του καθρέφτη της Κυπριακής Καλαθόσφαιρας δηλαδή της πρώτης κατηγορίας. Το οικονομικό είναι αυτό που καθόρισε τη συγκεκριμένη απόφαση και η διάρκεια του πρωταθλήματος το αποδεικνύει: 6 μήνες θα διαρκεί η αγωνιστική σεζόν για τον πρωταθλητή και τον δευτεραθλητή. Πρωτάθλημα… «σφηνάκι» δηλαδή.

Tο CB είχε τονίζει προ κορονοϊού ότι πρέπει να μειωθούν οι ξένοι για να συνεχίσει να ΥΠΑΡΧΕΙ η Κυπριακή Καλαθόσφαιρα στο μέλλον. Γιατί; Πολύ απλά για να αναδεικνύεται το κυπριακό ταλέντο που θα πλαισιώνει την Εθνική μας Ομάδα, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον πάτο.

Αυτό, όμως, πρέπει να γίνει με πλάνο, σωστά και μεθοδικά. Εκείνοι που μιλούν για restart πρέπει να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις ούτως ώστε να υλοποιηθεί το συγκεκριμένο πλάνο. Όχι με προχειρότητα.

Όταν ήρθε ο κορονοϊός είχαμε υποστηρίξει πως αυτή ήταν η μεγάλη ευκαιρία του κυπριακού μπάσκετ να κάνει το απόλυτο restart!

Και προφανώς για εμάς αυτό το restart δεν έχει καμία σχέση με εκείνο που βλέπουμε να υλοποιείται. Για εμάς το restart σημαίνει η μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος και με ακόμη λιγότερους από τρεις ξένους.

ΥΓ: Πως γίνεται ο Πρόεδρος της ΚΟΚ να μιλά για restart και να ψηφίζει για 4 ξένους; Κάτι δεν κολλάει στα λεγόμενά του. Ας ξυπνήσουμε. Ακόμη λίγο…

ΥΓ1: Ακόμη μια πρόβλεψη του CB ωστόσο δεν θα πάψουμε να υποστηρίζουμε την περαιτέρω μείωση των ξένων και ένα πρωτάθλημα μεγαλύτερης διάρκειας.

ΥΓ2: #CBEVERYWHERE

ΥΓ3: ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΠΑΣΚΕΤ

Star Balm
Green Bungalow