Χάτι Ελχάτζ στην ΕΘΑ: Επιστροφή στο μέλλον (Ανακοίνωση και δήλωση)

0

Με ανακοίνωση της η ΕΘΑ, γνωστοποίησε την επιλογή του Χάτι Ελχάτζ, στη θέση του προπονητή και αυτή, ήταν η πρώτη (και βέβαια πολύ ουσιώδης) κίνηση προγραμματισμού ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

 

Η ανακοίνωση αναρτήθηκε ήδη από πλευράς κιτρινόμαυρων πριν από τρεις περίπου ώρες και εδώ να θυμίσουμε ότι ο Χάτι Ελχάτζ, αναλαμβάνει για δεύτερη φορά στη μέχρι τώρα καριέρα του, το κιτρινόμαυρο πηδάλιο!

Αυτό είναι και ένα είδος… επιστροφής για την ομάδα της Έγκωμης, αλλά προς το μέλλον και αυτό, με βάση της ικανότητες και φιλοδοξίες του νεαρού προπονητή!

(Έτσι για να… δικαιολογήσουμε τον τίτλο στο κείμενο)!

Δήλωση Πανίκου Κωνσταντίνου

Επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο της ΕΘΑ κ. Πανίκο Κωνσταντίνου, που μας δήλωσε τα ακόλουθα για το σκεπτικό επιλογής του Χάτι Ελχάτζ:

«Η ΕΘΑ, είναι η ομάδα που πρώτη έδωσε στο Χάτι Ελχάτζ την ευκαιρία να δείξει τις ικανότητες του, τόσο ως πρώτος, όσο και ως βοηθός προπονητής.

Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά τις ικανότητες του και αυτός ήταν ο λόγος της επιλογής του, βάση της δίψας, της εργατικότητας και της φιλοδοξίας που έχει ως νεαρός προπονητής, στοιχεία τα οποία εναρμονίζονται στον απόλυτο βαθμό, με τις απαιτήσεις του σωματείου μας»!

Η ανακοίνωση

Η Ε.Θ.Α. Έγκωμης ανακοινώνει την συμφωνία της για την αγωνιστική περίοδο 2020-21, με τον προπονητή Hadi Elhajj.
O Hadi Elhajj αναλαμβάνει ως επικεφαλής της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας Ανδρών έχοντας στο πλευρό του ως βοηθό προπονητή, τον Μιχάλη Ζάκου και ως γυμναστή, τον Ανδρέα Παφίτη. Η Ε.Θ.Α. εύχεται στο νέο τεχνικό τιμ της ομάδας καλή επιτυχία!
ΠΑΜΕ ΕΘΑ!!! 💛🖤💪🏀

Image may contain: 2 people
Star Balm
Green Bungalow