Χότζες: «Είμαι θυμωμένος με τον Τζόρνταν για όσα είπε στο The Last Dance»

0

«Βράζει» βετεράνος γκαρντ των Μπουλς Γκρέγκ Χότζες, για όσα είπε ο Μάικλ Τζόρνταν στο πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ «The Last Dance».

Blue Island
 

Συγκεκριμένα, ο  Χότζες, ο οποίος ήταν συμπαίκτης του Μάικλ Τζόρνταν στους Μπουλς, έδειξε να ενοχλείται από τον τρόπο με τον οποίο ο MJ μίλησε στο πρώτο επεισόδιο του «The Last Dance» για τους Μπουλς της σεζόν 1984/85.

«Στο μπάσκετ υπάρχει αδελφοσύνη. Έβλεπα το πρώτο επεισόδιο και ήμουν τόσο θυμωμένος για το τσίρκο της κοκαΐνης. Με ενόχλησε επειδή τα αδέλφια μου σε εκείνη την ομάδα έπρεπε να εξηγήσουν στις οικογένειές τους αυτό που παρακολουθούσαν σε ένα ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζόρνταν. Ήξεραν ότι οι άνθρωποί τους έπαιξαν στο πλευρό του MJ και ξαφνικά έπρεπε να δώσουν εξηγήσεις στα 12χρονα παιδιά τους» δήλωσε ο Χότζες στο Fox Sports Radio, ενώ πρόσθεσε: «Ο Σκότι Πίπεν ήταν εγωιστής, έλα φίλε, εδώ έδωσε τον Χόρας Γκραντ. Αυτό με πλήγωσε. Θέλω ο Τζόρνταν να ξέρει ότι δεν ήταν σωστά αυτά που έκανε. Ο Χόρας δεν άξιζε κάτι τέτοιο. Αν ο MJ ξέρει ποιο ήταν το κίνητρο του Χόρας, ας μας το πει. Με ενοχλεί που μίλησαν όλοι εκτός από εμάς».

 

Star Balm