Χριστοδούλου: «Αυτός είναι ο Σπανούλης της Κυπριακής διαιτησίας» (pics)

0

O Πρόεδρος της ΑΕΛ, Κώστας Χριστοδούλου χαρακτήρισε Κύπριο διαιτητή ως Βασίλη Σπανούλη – Διαβάστε τον λόγο.

Blue Island
 

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Χριστοδούλου ζήτησε μέσω των social media την εξαίρεση του συγκεκριμένου διαιτητή, ο οποίος… συγκρίνεται με τον Σπανούλη λόγω της ικανότητάς του να κρίνει αποτελέσματα στο τέλος!

Δείτε εδώ όσα έγραψε:

«Υπάρχει και Κύπριος Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος δεν είναι καλαθοσφαιριστής, αλλά διαιτητής καλαθόσφαιρας.

Μάλιστα κύριοι,το όνομα αυτού ΗλίαςΧ2 και είναι ο Βασιλης Σπανούλης των διαιτητών.
Είναι ο άνθρωπος που θα πάρει το παιχνίδι στα χέρια του στα τελευταία λεπτά και μπορεί να σκοράρει με οποιοδήποτε τρόπο για οποιαδήποτε ομάδα.

Αυτό έγινε και το Σάββατο, έγινε και πολλές άλλες φορές με άλλες ομάδες. Το σκηνικό με αυτόν τον διαιτητή είναι επαναλαμβανόμενο και πολλές ομάδες έκφρασαν τα παράπονα τους. Θυμηθείτε πόσα παιχνίδια γύρισε ο Σπανούλης και θα καταλάβετε.

Τον κρίνουμε ως επικίνδυνο για το άθλημα , αυτό δεν το λέμε μόνον εμείς και ζητούμε την εξαίρεση του από όλα τα παιχνίδια της ΑΕΛ, όλων των τμημάτων. Άλλωστε από ότι ακούσαμε εδώ και καιρό, ο ίδιος ζήτησε εξαίρεση από τους αγώνες μας στο Νίκος Σολομωνίδης. Αληθεύει; Τότε γιατί μας τον ορίζουν εκτός έδρας;

Φυσικά δεν πρόκειται να τον καταγγείλουμε δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Κάποιοι τον αξιολογούν, κάποιοι τον βαθμολογούν, πολλές ομάδες φώναξαν κατά καιρούς για τον συγκεκριμένο και τίποτα δεν άλλαξε.

Σίγουρα αν συνεχίσει έτσι θα περάσει τον Σπανούλη στα buzzer».

Star Balm