Χρόνια πολλά Μιχάλη Κουνούνη!

0

Οι καλοί και ποιοτικοί Κύπριοι παίκτες στις μέρες μας σπανίζουν και η κατάσταση επιδεινώνεται όταν αποχωρούν πρόωρα από την ενεργό δράση άτομα σαν τον Μιχάλη Κουνούνη!

Blue Island
 

Σήμερα ο παλαίμαχος γκαρντ γίνεται 35 ετών και αξίζει να τον θυμόμαστε, καθώς πρόσφερε πάρα πολλά στην κυπριακή καλαθόσφαιρα. Τη σεζόν 2012-2013 αποφάσισε να αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 32 ετών και η ΑΕΛ έχασε έναν πραγματικό μαχητή, που την υπηρέτησε πιστά και δεν θέλησε ποτέ του να φορέσει τη φανέλα κάποιας άλλης κυπριακής ομάδας.

Ήταν πάντα εκεί όποτε τον χρειαζόταν η βασίλισσα και έζησε μαζί της μεγάλες στιγμές τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων με τις μεγάλες ευρωπαϊκές πορείες. Η φήμη του βγήκε και εκτός Κύπρου, φτάνοντας μέχρι την Ελλάδα, όπου φόρεσε με θετικό πρόσημο τις φανέλες του Σπόρτιγκ, του Μακεδονικού και του Κολοσσού.

Ενδιάμεσα επέστρεψε στην ΑΕΛ, στην οποία και έκλεισε την καριέρα του, έχοντας κερδίσει τίτλους, αλλά και δόξα. Πέραν από παίκτης του ιστορικού σωματείου της Λεμεσού, υπήρξε και οπαδός του. Δεν το έκρυψε ποτέ και δεν άφησε ποτέ τον επαγγελματισμό να μπει στη “μέση” και να τον χωρίσει από την ομάδα της καρδιάς του.

Πλέον, θα έχει την ευκαιρία, όπως και όλοι οι ΑΕΛίστες να την καμαρώσει ξανά από τη νέα σεζόν στα μεγάλα σαλόνια, όπου είναι και η φυσική της θέση.

Χρόνια πολλά, λοιπόν, Μιχάλη Κουνούνη και να έχεις πάντα υγεία και ευτυχία, έστω και χωρίς να πατάς παρκέ.

Star Balm