Χρύσος Χριστοδούλου: Ορισμός πάθους!

0

Ο Χρύσος Χρυστοδούλου, άφησε μια δική του ξεχωριστή σφραγίδα στο πέρασμα του από την Κυπριακή καλαθόσφαιρα.

 

Αυτό καθώς είχε τη φήμη ενός σκληροτράχηλου αμυντικού (φήμη, που φυσικά προήλθε από την πραγματικότητα), που δεν δίσταζε να τα έβαζε με τον οποιονδήποτε αντίπαλο και ως συνήθως έφερνε εις πέρας την εκάστοτε αποστολή που του ανέθετε ο προπονητής του!

Δεν θα έλεγα ότι στην επίθεση, ήταν ο παίκτης από τον οποίο αναμενόταν το συχνό σκοράρισμα, αλλά υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις, όπου είχε ξελασπώσει την ομάδα του, όταν αυτή, χρειαζόταν πόντους.

Ο Χρύσος Χριστοδούλου, κατέγραψε τα καλύτερα καλαθοσφαιρικά του χρόνια στον ΑΠΟΕΛ και ήταν μέλος της ισχυρής εκείνης ομάδας, που είχε φθάσει στις κατακτήσεις αρκετών τροπαίων!

Ήταν δε και μόνιμο στέλεχος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, όπου κατέγραψε αρκετές συμμετοχές, ενώ στη φωτογραφία του κειμένου, διακρίνεται με τον αριθμό 11, της Εθνικής μας ομάδας.

Όπως τον χαρακτηρίζω και στον τίτλο του αφιερώματος, ο Χρύσος Χριστοδούλου, ήταν ορισμός πάθους και αυτή είναι η δική του παρακαταθήκη που άφησε στην ερχόμενη γενιά, στην οποία περιλαμβάνεται και ο γιος του, που αγωνίζεται στο Ελληνικό πρωτάθλημα!

Green Bungalow