“Χτίζει” το… αύριο ο ΑΠΟΠ

0

H ΑΕΛ στέφθηκε πανάξια κυπελλούχος β’ κατηγορίας, επικρατώντας στον τελικό του περσινού τροπαιούχου, ΑΠΟΠ, που στάθηκε αξιοπρεπώς απέναντι σε έναν πανίσχυρο αντίπαλο.

Blue Island
 

Σίγουρα η έκταση της διαφοράς δεν μπορεί να σταθεί ικανή για να απογοητεύσει τους Παφίτες, οι οποίοι έκαναν υπέρβαση με την παρουσία τους στον τελικό. Το νεανικό συγκρότημα του Αντώνη Δημητρίου έπαιξε ωραίο μπάσκετ, έδειξε πως είναι μια καλά δουλεμένη ομάδα, όμως το έλλειμμα εμπειρίας δεν επέτρεψε τη διεκδίκηση του ροζ φύλλου μέχρι τέλους.

Στον ΑΠΟΠ κοιτάζουν, πλέον, μπροστά. Παρά τις δύσκολες συνθήκες που υπάρχουν στην Πάφο, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν οργανώσει καλά τις υποδομές τους και δίπλα στους έμπειρους αθλητές του αντρικού, προστίθενται συνεχώς νέα παιδιά. Είναι χαρακτηριστικό πως πάνω από το μισό ρόστερ αποτελείται από έφηβους και παίδες.

Συν τοις άλλοις, στις ακαδημίες υπάρχουν περισσότεροι από 200 παίκτες και στόχος είναι να μπαίνουν σιγά-σιγά στα βαθιά, να συλλέγουν πολύτιμες εμπειρίες, ώστε όταν ωριμάσουν οι συνθήκες, να γίνει η δύσκολη απόπειρα για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Βιασύνη δεν υπάρχει και με όπλο την υπομονή αναζητείται ένα ευοίωνο μέλλον…

Star Balm