Δελτίο τύπου από Τμήμα επικοινωνίας Anorthosis Basketball

0

To καθιερωμένο ενημερωτικό δελτίο τύπου, σχετικά με την προσεχή αγωνιστική δραστηριότητα των τμημάτων της, απέστειλε στον τύπο η καλαθοσφαιρική Ανόρθωση και το οποίο, παρουσιάζουμε:

Blue Island
 

Με αρκετά πλούσια αγωνιστική δράση, σε… «όλα τα μέτωπα» περιμένει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, η καλαθοσφαιρική Ανόρθωση!

Αυτό από τη στιγμή, που αρχής γενομένης από την Ανδρική μας ομάδα, συνεχίζοντας με τη Γυναικεία και «περνώντας» από τα επίπεδα αναπτυξιακού, Κάτω των 18, ως Κάτω των 14 (Ανδρικό και Γυναικείο), μέχρι και τις ομάδες μας, κάτω των 12, ΟΛΑ τα τμήματα θα έχουν αγωνιστική δραστηριότητα!

Πρόκειται για ένα αρκετά ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο για την ομάδα μας.

Με περισσότερα σχόλια, σας παρουσιάζουμε παρακάτω την επερχόμενη αγωνιστική δραστηριότητα των ομάδων μας:

 

Ομάδα Ανδρών (Πρωτάθλημα Β2` – Πρώτη φάση): Youth Stars – Ανόρθωση

Με μιαν πολύ δύσκολη αποστολή, συνεχίζει την προσπάθεια της η Ανδρική μας ομάδα, στο πλαίσιο της προσπάθειας της, για άνοδο στο πρωτάθλημα της Β1`.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το συγκρότημα του Youth Stars, που βρίσκεται στα ψηλά της βαθμολογίας και ενώ θα αγωνισθεί μπροστά στο γνώριμο του περιβάλλον, στο Λύκειο του Αποστόλου Μάρκου.

Ωστόσο η ομάδα μας, πάει καλά προετοιμασμένη για να ανταποκριθεί στις δυσκολίες που θα την περιμένουν, στοχεύοντας στο νικηφόρο αποτέλεσμα, που θα τη φέρει πιο κοντά στο στόχο της χρονιάς!

 

Ομάδα Γυναικών (Α` φάση): ΕΘΑ – Ανόρθωση 

Δύσκολη έξοδος και για τη Γυναικεία μας ομάδα, η οποία θα αναμετρηθεί με την ΕΘΑ Έγκωμης, στην αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στο «Τ. Παπαδόπουλος-Ελευθερία».

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας, στο πλαίσιο της 13ης και προτελευταίας αγωνιστικής για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος.

Η επάνοδος στις νίκες, θα της διατηρήσει τις ελπίδες για τη 2η θέση, αλλά το επικείμενο παιχνίδι με την ομάδα των κιτρινόμαυρων, θα περιέχει αρκετές δυσκολίες που πρέπει να ξεπερασθούν.

Η ομάδα μας έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι αυτό και θα μεταβεί στη Λευκωσία, έχοντας σα στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα!

 

Ομάδα Ανδρών Κ18 (Β` Φάση – Α2` Κατηγορία): Ανόρθωση – ΑΕΛ

Με αντίπαλο την ΑΕΛ, θα συνεχίσει την προσπάθεια της η Ανδρική μας ομάδα Κάτω των 18, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής για τη δεύτερη φάση της Α2`κατηγορίας.

Στο παιχνίδι που θα γίνει στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού, η ομάδα μας έχει σα στόχο ένα ακόμα νικηφόρο αποτέλεσμα, ούτως ώστε να κρατήσει στο ακέραιο τις ελπίδες της, για να τερματίσει στην πρώτη θέση.

Η ΑΕΛ θα έλθει στο παιχνίδι, έχοντας τις δικές της απαιτήσεις και αυτό αποτελεί έμπνευση, ούτως ώστε οι παίκτες μας να δείξουν προσοχή και προσήλωση στο στόχο τους, ούτως ώστε να συνεχίσουν την πολύ καλή πορεία της ομάδας μας.

 

Ομάδα Γυναικών Κ18 (Α` Φάση): Απόλλων – Ανόρθωση

Με εκτός έδρας παιχνίδι, συνεχίζει την προσπάθεια της για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος Γυναικών Κάτω των 18, η αντίστοιχη μας ομάδα.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής θα αντιμετωπίσει στην αίθουσα του Apollon Arena, το συγκρότημα του Απόλλωνα.

Παρότι η προσεχής μας αντίπαλος, βρίσκεται στα χαμηλά της βαθμολογίας, αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να εφησυχάζει τις παίκτριες μας, που καλούνται να επιδείξουν την πρέπουσα προσοχή και αυτοσυγκέντρωση, ούτως ώστε να πάρουν το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Κάτι που θα αποτελέσει και συνέχεια της εξαιρετικής εμφάνισης από την οποία προέρχονται, κατά το εντός έδρας παιχνίδι με την ΕΘΑ.

 

Ομάδα Ανδρών Κ16 (Β` φάση – Περιφέρεια – 2ος όμιλος): ΑΠΟΠ – Ανόρθωση

Αποστολή στην Πάφο για την Ανδρική μας ομάδα Κάτω των 16, η οποία επανέρχεται στην αγωνιστική δράση.

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, του δεύτερου περιφερειακού ομίλου, θα αντιμετωπίσει στην έδρα της, την ομάδα του ΑΠΟΠ.

Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, μέσα από το οποίο οι παίκτες μας θα παλέψουν για να επιστρέψουν στη βάση τους, με το ροζ φύλλο αγώνα, κάτι όμως που δεν θα είναι εύκολο όπως προαναφέραμε.

Ωστόσο η ομάδα μας έχει τις δυνατότητες για να πετύχει στο στόχο της.

 

Ομάδα Γυναικών Κ16 (Β` Φάση – Επίλεκτη κατηγορία): Απόλλων – Ανόρθωση

Δεύτερο ραντεβού σε επίπεδο γυναικών με τον Απόλλωνα, καθώς εκτός από τη Γυναικεία μας ομάδα Κάτω των 18, το ίδιο σωματείο θα είναι αντίπαλος μας κατά το Σαββατοκύριακο και στο επίπεδο Γυναικών Κάτω των 16.

Είναι παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της επίλεκτης κατηγορίας (δεύτερη φάση), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Apollon Arena

Ο στόχος για την ομάδα μας σε αυτό το παιχνίδι, είναι να καταφέρει να φθάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα, στόχος όμως για τον οποίο θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσπάθεια, καθώς ο αντίπαλος θα διεκδικήσει τις πιθανότητες του.

 

Ομάδα Ανδρών Κ14 (B` Φάση – Περιφέρεια – 1ος όμιλος): Ανόρθωση – Phoenix MJ Basket Plus

Δεύτερο κατά σειρά εντός έδρας παιχνίδι για την Ανδρική μας ομάδα Κάτω των 14, η οποία στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος (πρώτος περιφερειακός όμιλος), υποδέχεται την ομάδα του Phoenix MJ Basket Plus.

Αυτό το παιχνίδι, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως… ντέρμπι των Φοινίκων, μέσα από το οποίο όμως, οι νεαροί μας παίκτες, εκτός από το ότι τους παρουσιάζεται μια νέα ευκαιρία, εξέλιξης του ταλέντου τους, θα επιδιώξουν και το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Κάτι που θα τους ανεβάσει στη βαθμολογία.

 

Ομάδα Γυναικών Κ14 (Β` Φάση – Επίλεκτη κατηγορία): Ανόρθωση – ΕΝΑΔ

Με αντίπαλο την ομάδα της ΕΝΑΔ, συνεχίζει η Γυναικεία μας ομάδα Κάτω των 14, την προσπάθεια της κατά τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, για την επίλεκτη κατηγορία.

Πρόκειται για παιχνίδι που εντάσσεται στο πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής και μέσα από αυτό, εκτός από την επιδίωξη του νικηφόρου αποτελέσματος, όπως κάθε φορά έτσι και τώρα, οι νεαρές μας παίκτριες, θέλουν να εκμεταλλευθούν μιαν ακόμα ευκαιρία για να εξελίξουν το ταλέντο τους!

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού.

 

Oμάδες Κάτω των 12: Με Phoenix MJ Basket Plus και ΑΕΛ

Δράση και για τις δυο ομάδες μας Κάτω των 12, κατά το Σαββατοκύριακο! Η Ανόρθωση Α` (Αγίας Φύλας) θα αντιμετωπίσει στο Γυμνάσιο Τσιρείου το Phoenix MJ Basket Plus, ενώ η Ανόρθωση Β` θα υποδεχθεί στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού, την ΑΕΛ.

Τα νεαρά μας παιδιά, είναι αποφασισμένα να εκμεταλλευθούν τις νέες ευκαιρίες που τους δίνονται, για να αξιοποιήσουν το ταλέντο τους και να κάνουν ένα ακόμα βήμα, για να αποτελέσουν τους αυριανούς άσους της ομάδας μας!

 

*Για τις ημερομηνίες και ώρες έναρξης όλων των αναμετρήσεων, υπάρχει ενημέρωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας: 

https://www.cbf.basketball/el/page/home (Κατηγορία «Διοργανώσεις»)

 

Με εκτίμηση,

Από Τμήμα Επικοινωνίας Anorthosis Basketball (News Letter)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Star Balm