Δελτίο τύπου από Τμήμα επικοινωνίας Anorthosis Basketball

0

Έκτακτο ενημερωτικό δελτίο τύπου, έστειλε πριν από λίγο η Ανόρθωση στα ΜΜΕ, αναφερόμενο στα παιχνίδια για τα πλέι-οφ, που θα δώσουν αύριο και μεθαύριο, η Ανδρική και η Γυναικεία της ομάδα, αντίστοιχα.

 

Το σχετικό κείμενο:

Δράση σε δυο μέτωπα, για δυο τμήματα μας θα υπάρχει κατά το διήμερο Τετάρτης και Πέμπτης και μάλιστα, πρόκειται για δυο άκρως σημαντικά παιχνίδια τα οποία αφορούν την Ανδρική και τη Γυναικεία μας ομάδα, καθώς αμφότερες δίνουν αγώνες για τα πλέι-οφ!

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη (4 Μαρτίου), η Ανδρική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Ζήνωνα, στο δεύτερο παιχνίδι για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ, στο πλαίσιο των θέσεων 1 και 4 και με νίκη, εξασφαλίζει την πρόκριση για την τελική φάση.

Την Πέμπτη, η Γυναικεία μας ομάδα, θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με το Phoenix MJ Basket Plus, στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών για τα πλέι-οφ, στο ζευγάρι των θέσεων 3 και 6.

Παρουσιάζουμε πιο λεπτομερώς παρακάτω και τα δυο αυτά παιχνίδια:

Ομάδα Ανδρών (Πρωτάθλημα Β2` – B` φάση – Hμιτελικοί πλέι-οφ): Ζήνωνας – Ανόρθωση

Έχοντας σα στόχο, να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της, στην τελική φάση των πλέι-οφ και μέσω αυτής, να επιχειρήσει την πραγμάτωση του μεγάλου στόχου της χρονιάς, δηλαδή την άνοδο στο πρωτάθλημα της Β1`, η Ανδρική ομάδα μας ταξιδεύει στη Λάρνακα, για να αντιμετωπίσει το Ζήνωνα.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Γυμνασίου Πετράκη Στυλιανού.

Πρόκειται για τη δεύτερη αναμέτρηση της ημιτελικής φάσης, για τις θέσεις 1 και 4 και ενώ να θυμίσουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι, που ήταν εντός έδρας, η ομάδα μας είχε επικρατήσει με σκορ 69-47.

Η ομάδα μας μεταβαίνει στη Λάρνακα με διάχυτο αίσθημα αισιοδοξίας, ότι σήμερα θα σφραγίσει το εισιτήριο για την τελική φάση!

 Ομάδα Γυναικών (Β` φάση – Προημιτελικοί πλέι-οφ): Phoenix MJ Basket Plus – Ανόρθωση

Με μοναδικό στόχο, να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στην ημιτελική φάση των πλέι-οφ, η Γυναικεία μας ομάδα αντιμετωπίζει εκτός έδρας το συγκρότημα του Phoenix MJ Basket Plus, σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στην αίθουσα «Ν. Σολομωνίδης».

Είναι το πρώτο παιχνίδι για την προημιτελική φάση και αφορά τις θέσεις 3 και 6.

Σε αυτήν τη φάση, προκρίνεται η ομάδα που θα έχει την καλύτερη διαφορά πόντων, μέσα και από τα δυο παιχνίδια και ο στόχος της δικής μας ομάδας, είναι να εξασφαλίσει από το πρώτο παιχνίδι μιαν καλή διαφορά και να έχει πλεονέκτημα, ενόψει του δεύτερου αγώνα, που θα γίνει στην έδρα μας, την αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού.

 

*Για τις ημερομηνίες και ώρες έναρξης όλων των αναμετρήσεων, υπάρχει επίσημη ενημέρωση στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας: 

https://www.cbf.basketball/el/page/home (Κατηγορία «Διοργανώσεις»)

Με εκτίμηση,

Από Τμήμα Επικοινωνίας Anorthosis Basketball (News Letter)

Star Balm