Δελτίο τύπου από Τμήμα επικοινωνίας Anorthosis Basketball

0

Φίλες και φίλοι της Ανόρθωσης και λοιποί φίλαθλοι,
Λόγω της αναγκαστικής διακοπής των καλαθοσφαιρικών διοργανώσεων, το σωματείο μας, διά μέσω του τμήματος επικοινωνίας, θα προχωρήσει σε μιαν σειρά παρουσίασης της πορείας που είχαν πραγματοποιήσει όλα τα καλαθοσφαιρικά μας τμήματα κατά τη μέχρι στιγμής φετινή αγωνιστική περίοδο.

 

Ξεκινάμε σήμερα αυτήν την παρουσίαση με απαρχή, την πορεία της Γυναικείας μας ομάδας Κάτω των 14.

Προπονητής της ομάδας, είναι ο κ. Άριστος Αρίστου, που έχει επίσης και το «γενικό πρόσταγμα» στη Γυναικεία μας ομάδα, όντας ο προπονητής που την καθοδηγεί στην ιστορικής σημασίας, πρώτη της συμμετοχή στο πρωτάθλημα Γυναικών.

Να αναφέρουμε λοιπόν, ότι η ύπαρξη της ομάδας αυτής, έχει σα στόχο την εξέλιξη των ταλέντων που διαθέτει η Ανόρθωση, σε αυτές τις ηλικίες, με σκοπό τη σωστή καλλιέργεια και ανάπτυξη τους.

Απώτερος στόχος, είναι φυσικά, όπως στο μέλλον να απαρτίσουν τη Γυναικεία μας ομάδα, που θα αποτελείται από παίκτριες οι οποίες βγήκαν από τα σπλάχνα της Ανόρθωσης!
Παρουσιάζουμε παρακάτω τα αποτελέσματα που είχε στη φετινή χρονιά η ομάδα μας:

Πρωτάθλημα Γυναικών Κάτω των 14 – Α` Φάση – 1ος όμιλος:

Με ΑΕΚ (Εντός): 61-34
Με Phoenix MJ Basket Plus (Εκτός): 69-38
Με Αναγέννηση (Εντός): 64-45
Με Ζήνωνα (Εκτός): 54-43
Με Α.Ο. Αραδίππου (Εντός): 52-41
Με Απόλλων (Εντός): 45-13
Με Άτλαντα (Εκτός): 22-64
Με ΑΠΟΠ (Εντός): 51-55
Με ΑΕΛ (Εκτός): 40-82
Μετά από αυτά τα αποτελέσματα, η ομάδα μας τερμάτισε στην 3η θέση του 1ου ομίλου και έτσι, προκρίθηκε στην επίλεκτη κατηγορία, για τη 2η φάση της διοργάνωσης.
Σε αυτήν, σημείωσε τα ακόλουθα αποτελέσματα:
Με ΕΘΑ (Εκτός): 35-42
Με ΕΝΑΔ (Εκτός): 49-28
Με ΑΕΚ (Εντός): 30-44
Με Διγενή ΝΒΑ (Εκτός): 35-50
Με ΑΕΛ (Εντός): 30-72
Με Άτλαντα (Εκτός): 40-75
Με Αχιλλέα (Εκτός): 33-61
Με ΕΝΑΔ (Εντός): 39-38
Με ΑΕΚ (Εκτός): 46-42
Με Διγενή ΝΒΑ (Εντός): 25-61
Με ΑΕΛ (Εκτός): 15-55

*Κατά τη στιγμή της διακοπής, η ομάδα μας βρισκόταν στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα και ενώ, είχαν απομείνει τρία παιχνίδια για την ολοκλήρωση της 2ης φάσης.
Τα παιχνίδια αυτά, ήταν με: Άτλαντα (Εντός), Αχιλλέα (Εκτός) και με ΕΘΑ (Εντός).

Δήλωση Άριστου Αρίστου (προπονητή ομάδας):

Το Τμήμα Επικοινωνίας της Ανόρθωσης, μίλησε με τον κ. Άριστο Αρίστου, ο οποίος έκανε τα δικά του σχόλια, τόσο για την ύπαρξη, καθώς και για την πορεία της Γυναικείας μας ομάδας, Κάτω των 14:

«Όπως όλοι γνωρίζουν, η ύπαρξη των τμημάτων αυτών, εντάσσεται στο πλαίσιο της γενικής προσπάθειας, για ανάπτυξη των νεαρών ταλέντων, με σκοπό τη μελλοντική στελέχωση των πρώτων ομάδων.

Αυτό συμβαίνει και στην Ανόρθωση!

Όσο για την πορεία της ομάδας μας, αυτή στελεχώθηκε από καινούριες και νεαρές παίκτριες, με σκοπό, μιαν ενδυναμωμένη αγωνιστική τριβή, καθώς αντιμετωπίσαμε αρκετές δυνατές ομάδες και σε γενικές γραμμές, πιστεύω ότι αυτός ο στόχος, έχει επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό»!

Με εκτίμηση,

 

Από Τμήμα Επικοινωνίας Anorthosis Basketball (News Letter)

Green Bungalow