Δελτίου τύπου Τμήματος Επικοινωνίας Ανόρθωσης (Εγγραφές και Φιλοσοφία Αναπτυξιακού)

0

Δελτίο τύπου έστειλε σήμερα η Ανόρθωση στα ΜΜΕ, στο οποίο αναλύεται η φιλοσοφία της ομάδας, για τα Αναπτυξιακά τμήματα, επί της ευκαιρίας έναρξης των εγγραφών, σε αυτά.

 

Το κείμενο:

Τμήμα Επικοινωνίας Anorthosis Basketball

Θέμα: Εγγραφές στα αναπτυξιακά μας τμήματα

Μια νέα χρονιά αρχίζει και η καλαθοσφαιρική Ανόρθωση, μέσω του συμβόλου της, του Φοίνικα, στοχεύει να ανοίξει τα φτερά της και να πετάξει πιο ψηλά, ανταποκρινόμενη στις νέες προκλήσεις μέσα από τις οποίες, στοχεύει στη συνύπαρξη της ποιότητας με την ποσότητα!

Το όριο ηλικίας για δικαίωμα εγγραφής είναι αυτό των τεσσάρων (4) ετών και όσον αφορά όλες τις σχετικές λεπτομέρειες, αυτές έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σωματείου μας, στο Facebook.

Η φιλοσοφία μας

Από την ημέρα που η Ανόρθωση, επανήλθε στα καλαθοσφαιρικά γίγνεσθαι του τόπου μας, έβαλε σα στόχο της να ανεβαίνει σκαλί με σκαλί, μέχρι να επανέλθει ολοκληρωτικά και να συνεχίσει να γράφει τη δική της ιστορία, που διακόπηκε το 1977…

Κεντρικό νόημα της φιλοσοφίας μας, είναι ότι «Ένα σπίτι κτίζεται σωστά, αν πρώτα δεν φτιάξεις το έδαφος»!

Μετά, πέτρα με την πέτρα, με τη μια πάνω στην άλλη, κάποια στιγμή θα φτάσεις στο ταβάνι και αυτό θα είναι στέρεο, μόνο αν το υπόλοιπο οικοδόμημα, έχει στιβαρή βάση!

Τι σημαίνει αυτό; Ότι το πιο «ακριβό διαμάντι» της Ανόρθωσης, είναι τα μικρά παιδιά. Αυτά, θα είναι οι αυριανοί μας άσοι και μέσα από την επιλογή των κατάλληλων ανθρώπων, να γίνει η σωστή τους εκμετάλλευση, μέσα από την οποία θα κερδίσουμε όλοι μαζί.

Παιδιά και Ανόρθωση!

Από τη μέρα εκείνη, μπαίνουμε σε λίγο καιρό στον έκτο χρόνο επαναδραστηριοποίησης της Ανόρθωσης και ήδη το σωματείο μας, έχει κερδίσει το θαυμασμό όλων για τη δουλειά που συντελείται και όχι μόνο στα αναπτυξιακά της τμήματα!

Ήταν και αυτό, ένα στοίχημα που έχει κερδισθεί, αλλά το παιχνίδι συνεχίζεται και θα συνεχίζεται…

Πολύ απλά, επειδή δε σταματάμε εδώ.

Συνεχίζουμε και φέτος και η αγκαλιά της Ανόρθωσης, η αγκαλιά του Φοίνικα, περιμένει με χαρά τα νέα παιδιά που θα αγκαλιασθούν από αυτήν τη θερμή αγκαλιά, μέσα στην οποία, από την πρώτη στιγμή θα μάθουν ότι δεν ήλθαν σε αυτήν, μόνο για να βελτιωθούν αγωνιστικά…

Θα μάθουν, ότι ανήκουν σε μια δεύτερη οικογένεια που και αυτή, με τη δική της σειρά, το δικό της τρόπο, θα προσπαθήσει να διαμορφώσει σε αυτά, σωστούς χαρακτήρες, που αύριο θα ενταχθούν στο κοινωνικό μας σύνολο!

Κλείνοντας αυτήν την αναφορά, να υπενθυμίσουμε μιαν παλαιότερη δήλωση, στην οποία είχε προβεί ο δημιουργός και εμπνευστής επανόδου της Ανόρθωσης, στα καλαθοσφαιρικά πράγματα του τόπου μας, ο πρόεδρος μας κ. Αντώνης Μικελλίδης:

-«Στην Ανόρθωση, κανένα παιδί δεν είναι ορφανό»!

Μια φράση, που δεν είναι απλά μια φράση…

Είναι τόσα πολλά μαζί, τόσα πολλά έργα που έχουν ήδη συντελεσθεί και θα συνεχίσουν να συντελούνται και η αλήθεια της φράσης αυτής, είναι αποτυπωμένη στα πρόσωπα των αυριανών μας άσων!

Με εκτίμηση Τμήμα Επικοινωνίας Anorthosis Basketball

Star Balm