Δίπλα στους διεθνείς

0

Η Εθνική Ανδρών ξεκίνησε το Σάββατο τις υποχρεώσεις της για την γ’ προκριματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2021, με την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Σλοβακία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε πολύ θετική εμφάνιση, παρά την ήττα που γνώρισε (67-60).

Blue Island
 

H κυπριακή ομάδα «είδε στα μάτια» την Σλοβακία και διεκδίκησε μέχρι τέλους την νίκη, ωστόσο στα τελευταία στάδια του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν συγκεντρωμένοι και έφυγαν αυτοί με το ροζ φύλλο αγώνος.

Η νεανική Εθνική Ανδρών της Κύπρου πλέον ετοιμάζεται για την 2η αγωνιστική, όπου την ερχόμενη Τετάρτη (7/8) στις 19:00 θα υποδεχθεί στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία, την Ρουμανία.

Για την αναμέτρηση θα υπάρχει προπώληση των εισιτηρίων στα εκδοτήρια του σταδίου «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία την ημέρα του αγώνα, από τις 17:00. Η γενική είσοδος του αγώνα έχει οριστεί  στα 5 ευρώ. Τα παιδιά κάτω των 14 ετών θα μπορούν να εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο.

Τονίζεται πως είναι απαραίτητη η υπόδειξη κάρτας φιλάθλου για την είσοδο στο γήπεδο για άτομα άνω των 14 ετών. Η κάρτα φιλάθλου θα μπορεί να εκδοθεί την Τετάρτη (7/8) μέχρι τις 15:00 στα γραφεία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

Star Balm