Έκαναν το 1-0 Κεραυνός και ΑΕΛ

0

Με νίκες ξεκίνησαν τη σειρά των ημιτελικών αγώνων των playoff του πρωταθλήματος γυναικών, Κεραυνός και ΑΕΛ. Οι δύο βασικοί διεκδικητές του πρωταθλήματος έκαναν το 1-0 στη σειρά και πλέον κοιτάζουν το 2ο παιχνίδι.

 

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι που έγινε στη Λεμεσό και στην αίθουσα “Νίκος Σολομονίδης” η ΑΕΛ δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Απόλλων, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε χωρίς την Πότσεκ. Οι κυπελλούχες Κύπρου 2016, είχαν σε καλή μέρα την Παπαδοπούλου και την Κάμπελ η οποία κλήθηκε να καλύψει την απουσία της Πότσεκ και το έκανε αρκετά καλά. Το τελικό 67-49 δεν αφήνει και πολλά περιθώρια κριτικής, καθώς η ΑΕΛ διατηρούσε μια διαφορά κοντά στους 20 πόντους, σχεδόν σε ολόκληρο το παιχνίδι.

Κριτική δεν σηκώνει ούτε το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, με τον Κεραυνό να κάνει μια εύκολη νίκη επί του ΑΠΟΠ με 71-33, στο “Κώστας Παπαέλληνας”. Από την αρχή η ομάδα του Στροβόλου πήρε τα ηνία, ενό ο ΑΠΟΠ ήρθε στη Λευκωσία με μόλις 6 παίκτριες. Ο κύριος Στυλιανίδης είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες, με τις μικρότερες σε ηλικία να παίρνουν αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Star Balm