Έλαμψε δια της απουσίας του

0

Η πολυαναμενόμενη συνάντηση των προέδρων με την Ομοσποδνία τελικά έγινε. Ο Κεραυνός Στροβόλου εκπροσωπήθηκε από τον κανένα και έτσι τα υπόλοιπα σωματεία μαζί με την Ομοσπονδία κλήθηκαν να λάβουν αποφάσεις.

 

Έγγυρες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η ΚΟΚ στην οποία υπάρχει ελλείψει χρημάτων δεν προέβη σε κάποια ανακοίνωση οικονομικής φύσεων η οποία θα έδινε ανάσες στα σωματεία μας.

Το πλάνο των πέντε μηνών (ίσως γίνει και τεσσάρων), βρήκε δυστυχώς συμπαραστάτες αρκετά σωματεία.

Στη συζήτηση για το θέμα των Κυπριοποιημένων παικτών, τα σωματεία αποφάσισαν ότι όποιος κυπριοποιημένος παίκτης λάβει το διαβατήριο δεν θα δικαιούται να αγωνιστεί τα επόμενα δύο, τρία ή και πέντε χρόνια αφού δεν υπήρχε ουσιαστική κατάληξη.

Στη συζήτηση για το θέμα των Αμερικάνων έντονος παρουσιάστηκε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Δημήτρης Μιχαήλ, ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι κανένας νόμος δεν μπορεί να τον σταματήσει από το να φέρει κοινοτικούς παίκτες.

Στο ίδιο μήκος κύματος ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Μάριος Χαραλάμπους, ο οποίος τοποθετήθηκε και είπε πως η Ομοσπονδία παίρνει αποφάσεις από μόνη της, σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα και κάπως δημιουργήθηκε μια ένταση.

Όσον αφορά στον Αχιλλέα ο εκπρόσωπος και πρόεδρος, Μαρίνος Μουσιούττας αφού έζησε και άκουσε τα προβλήματα των υπόλοιπων ομάδων τόνισε πως ο Αχιλλέας δεν θα έρθει στην πρώτη κατηγορία.

Πολλά μικρά-μικρά ειπώθηκαν σε αυτή τη συνάντηση αλλά τελικά η μόνη απόφαση που πάρθηκε είναι να δημιουργηθεί μια επιτροπή η οποία θα μιλήσει με τους διαιτητές για να μειώσουν τον μισθό τους, όπως επίσης ότι δεν θα υπάρξει κάθοδος ξένων διαιτητών καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Το συμπέρασμα του CB είναι ότι λεφτά δεν υπάρχουν. Η Ομοσπονδία αδυνατεί να βρει πόρους για τη διεξαγωγή ενός μεγαλύτερου και καλύτερου πρωταθλήματος και ως εκ τούτου με τα σωματεία που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα θα διοργανώσει ένα… τύπου Πρωτάθλημα το οποίο θα διεξαχθεί για να συντηρηθεί απλά και μόνο η κατάσταση.

Είναι λυπηρό αφού τα προβλήματα των σωματείων και της Ομοσπονδίας είναι ΚΟΙΝΑ, να μην λαμβάνονται ΚΕΝΟΤΟΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ οι οποίες θα φέρουν την αλλαγή.

ΥΓ: Το restart που όλοι αναμέναμε δυστυχώς ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

Star Balm
Green Bungalow