Εμφάνιση προς το σωστό μονοπάτι

0

Ο Δημήτρης Κοντός γράφει για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Άλμπα και την αντίδραση των πράσινων μετά την ήττα του Σαββάτου.

Blue Island
 

Ο Γιώργος Βόβορας ζήτησε μια καλή αντίδραση από τους παίκτες του και εκείνοι μέσα σε λίγες ώρες του την προσέφεραν απλόχερα. Η εικόνα του Παναθηναϊκού στο δεύτερο φιλικό επί λιθουανικού εδάφους ήταν αισθητά καλύτερη. Οι «πράσινοι» νίκησαν την Άλμπα με το εντυπωσιακό 110-102, ωστόσο, το σκορ έχει τη μικρότερη σημασία για τα συμπεράσματα που εξήχθησαν. Το θέμα είναι πως υπήρξε μια σαφώς βελτιωμένη εικόνα με πολλούς παίκτες να μπαίνουν στην εξίσωση και να βαδίζουν προς το σωστό μονοπάτι.

Ο Μάρκους Φόστερ χωρίς δεύτερη σκέψη ήταν ο παίκτης που έκλεψε την παράσταση με τους 29 πόντους και τα 7/9 τρίποντα αλλά το σημαντικότερο στην εικόνα του είναι η προσπάθεια που κατέβαλλε και στα δύο μισά αποδίδοντας και στο αμυντικό κομμάτι. Η εμφάνιση του Αμερικάνου κρύβει μια σημαντική παράμετρο που έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση ενός παίκτη που συστήνεται για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα και μάλιστα σε μια θέση που πρέπει να βγαίνει μπροστά σε τομείς που… φαίνονται

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο SDNA

 

 

Star Balm