Ένας… εκτός ελέγχου απόηχος στο «Όλα στη φόρα» και ένα ταξίδι στην Ευρώπη (Γυναίκες ΑΕΛ)!

0

Με… φουλ στο γαλαζοκίτρινο, εξελίχθηκε η ψεσινή μας εκπομπή, καθώς ήταν όλη αφιερωμένη στην ΑΕΛ μιας και όλοι οι καλεσμένοι προέρχονται από την ομάδα της Λεμεσού!

Blue Island
 

Βέβαια, δεν… προλάβαμε να πιάσουμε και χρονόμετρο για την ώρα που βγήκε ο καθένας ζωντανά, αλλά σίγουρα αυτό το «μερίδιο του λέοντα» (όπως αποκαλούνται άλλωστε και οι της ΑΕΛ), το «κέρδισε», ο πρόεδρος της, Κώστας Χριστοδούλου, που είπε αρκετά ενδιαφέροντα.

Αλλά σίγουρα το σημαντικότερο, ήταν η απόφαση του για να αγωνισθεί κατά τη νέα χρονιά στην Ευρώπη η Γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ, κάτι που εφόσον συμβεί θα είναι η πρώτη φορά, μετά από κάποια χρόνια…

Βέβαια, άλλο θέμα η απόφαση και άλλο, το να γίνει αυτό καθώς θα χρειαστεί και η απαραίτητη στήριξη, κάτι που ο ίδιος άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει! Τόνισε δε, ότι θα εξαντλήσει τα περιθώρια για να γίνει αυτό.

Ανέφερε επίσης, ότι το εμπάργκο μεταγραφών έχει τελειώσει για την ΑΕΛ.

Από εκεί και πέρα, μίλησε και για άλλα ζητήματα που άπτονται της Κυπριακής καλαθόσφαιρας και όχι μόνο της Γυναικείας.

«Να μην επεμβαίνει ο ένας στη δουλειά του άλλου, για να μπορέσουμε να πάμε καλύτερα».

«Η ΑΕΛ θα είναι πιο ενισχυμένη του χρόνου».

«Κάπου χάσαμε το νόημα με το θέμα των ξένων παικτών»

«Ο καθένας, το κάθε σωματείο δηλαδή, βλέπει το συμφέρον του».

«Aν υπήρχε αθλητική αστυνομία πολλοί θα ήταν στη φυλακή».

«6 χιλιάδες παιδιά είναι στις ακαδημίες και δεν μπορούν όλοι να γίνουν μεγάλοι παίκτες».

«Δε γίνεται να υπογράφουν συμβόλαια τα παιδιά».

Οι άλλοι καλεσμένοι

Στη συνέχεια «βγήκε στον αέρα» ο Μάριος Mονιάτης, που μίλησε για την καλύτερη του στιγμή, όταν ο Παλάλας τον έχρισε διάδοχο του, όταν του παρέδωσε τη φανέλα με το 10, ενώ ανταλλάχθηκαν και τα καλύτερα λόγια, ανάμεσα στον ίδιο και στον πρόεδρο, κ. Κώστα Χριστοδούλου!

Ακολούθησε η Σταύρια Κόνιαλη, που έκανε λόγο για την παρουσία της στην ΑΕΛ, τη στιγμή που ο πρόεδρος της ομάδας, ευχήθηκε όπως η παίκτρια, να κλείσει την καριέρα της στην ομάδα της Λεμεσού. Έκανε επίσης λόγο για την πορεία της φετινής ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στο περιβάλλον που συνάντησε στην ΑΕΛ.

Τα… γέλια!

Μετά την Κόνιαλη, έκαναν την εμφάνιση τους, τρεις κοπέλες της ΑΕΛ, οι Πέτρα Όρλοβιτς, Άνθια Παπαδούρη και Έλενα Μαυρουδή, σε στιγμές που η… κατάσταση ξέφυγε εκτός ελέγχου (με την καλή έννοια), καθώς οι τρεις τους θυμήθηκαν αρκετές ωραίες στιγμές στην ομάδα, τη στιγμή όμως που έκαναν και λόγο για την πορεία της ΑΕΛ στη φετινή χρονιά.

Η έκπληξη!

Μια ιδιαίτερη στιγμή της ψεσινής εκπομπής, ήταν η παρουσία της Μόνικα Γαβριλόσκα, μιας ξένης παίκτριας που άφησε τη δική της σφραγίδα στην ΑΕΛ, η οποία μάλιστα είπε ότι θα ερχόταν φέτος στην Κύπρο, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει λόγω της κατάστασης.

Η παρουσία της, προκάλεσε συγκίνηση σε όλους, κάτι που δεν έκρυψε ούτε ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Παλάλας που εν τω μεταξύ ήταν «ήδη στον αέρα» και αυτός!

Η Γαβριλόσκα θυμήθηκε αρκετές ωραίες στιγμές που είχε ζήσει στην ΑΕΛ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο της, αναφέροντας ότι είναι το καλύτερο κοινό που είχε συναντήσει σε όλη της την καριέρα!

Εννοείται ότι τη Γαβριλόσκα, «υποδέχθηκαν» όλοι με τα καλύτερα αισθήματα, καθώς και ο Κώστας Χριστοδούλου εξέφρασε τη συγκίνηση του.

Ο Παλάλας

Βέβαια από την παρέα δεν μπορούσε να απουσιάσει ο Παλάλας, με τον προπονητή της ΑΕΛ, να αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια για τις παίκτριες του, τις οποίες (σε αστείο φυσικά) «απείλησε με ποινές και ότι κάποιες δεν θα παίζουν»!!! (γέλια).

Όταν δε, πήρε το σοβαρό του, έκανε λόγο και για την κάρτα φιλάθλου, που όπως τόνισε, δεν είναι μόνο η ΑΕΛ που απέχει από τα γήπεδα, αλλά και όλοι οι φίλαθλοι.

Ο Παλάλας αναφέρθηκε και στην πορεία της ομάδας, αλλά και στο ενδεχόμενο συμμετοχής στην Ευρώπη.

Η Ντιν

Τέλος, καλεσμένη ήταν και η Μάντι Ντιν από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται, με την ίδια να αναφέρει ότι της έχει λείψει η Κύπρος και ότι εδώ, πέρασε όμορφα και θα ήθελε να βρίσκεται ξανά εδώ και κατά τη νέα χρονιά.

Πάντως είναι ήδη γνωστό ότι συμφωνήθηκε για να αγωνισθεί και του χρόνου στη γαλαζοκίτρινη ομάδα!

Δείτε τα όλα ξανά

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να ξαναδείτε όλη τη ψεσινή εκπομπή:

https://www.facebook.com/cyprusbasket/videos/3012336465492365/

Star Balm