ΕΠΙΣΗΜΟ: Παραμένει στα «σαλόνια» ο ΑΠΟΠ (pic)

0

Όπως είχε προαναγγείλει από χθες μέσω του CB o πρόεδρος της ομάδας, Σωτήρης Γεωργιάδης, ο ΑΠΟΠ Πάφου θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ΟΠΑΠ Basket League.

 

Η ομάδα της Πάφου ανακοίνωσε και επίσημα πως αποδέχθηκε την wild card από την ΚΟΚ και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στα μεγάλα «σαλόνια».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή της στην φετινή ΟΠΑΠ Basket League για την νέα αγωνιστική σεζόν 2020-2021, μετά την αποδοχή της wild card από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας.

Ο Α.Π.Ο.Π κατάκτησε το Double, Πρωτάθλημα και Κύπελλο στην Β1 Κατηγορία την αγωνιστική χρονιά 2018-2019 και ανέβηκε στην κατηγορία των ”μεγάλων”.

Από τότε η ομάδα μας συνεχίζει την παρουσία της στην Basket League, όπου με την νέα αγωνιστική χρονιά έχει θέσει ως στόχους της, ακόμη καλύτερη πορεία και συνέχιση της αξιοποίησης των Κυπρίων καλαθοσφαιριστών μας καθώς και αξιοποίηση των νέων αθλητών μικρότερης ηλικίας που διοχετεύονται από την Ακαδημία μας κάθε χρόνο με επιτυχία στην Ανδρική Ομάδα.

Θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες ανακοινώσεις ξένων και γηγενών καλαθοσφαιριστών αλλά και των Προπονητών που θα τρέξουν το πλάνο της ομάδας μας με έμφαση στην ανάδειξη νέων ταλέντων που θα στελεχώσουν τις αγωνιστικές μας ομάδες την νέα περίοδο!!

ΥΣ: Ως ένα από τα ιστορικότερα Σωματεία της πόλης μας, θα συνεχίσουμε να πρεσβεύουμε την Πάφο ανά το Παγκύπριο όπως κάναμε όλα τα χρόνια από την δημιουργία του καλαθοσφαιρικού μας τμήματος, με οδηγό μας πάντα τις αξίες και τα ήθη του Αθλητισμού.

 

 

Green Bungalow